Pogledajte kako ispisati povijest Hajduka (VIDEO)

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Prošlo je 7 godina otkad su navijači Hajduka preuzeli odgovornost za svoj Klub. Klub koji iz godine u godinu raste na svim poljima, uz ogroman uzlet na financijskom planu.

Prošlo je godinu i pol otkad su navijači otišli korak dalje, te postali vlasnici 24,53% dionica na velikoj svečanosti na splitskoj Pjaci (snimka). Tim događajem, današnja generacija hajdukovih navijača dobila je priliku ostati zapisana u povijesti Kluba kao izabrana, povijesna generacija o kojoj će biti pisane knjige i od koje će  budući naraštaji učiti o ljubavi prema voljenom Klubu. Navijači, uljuljani u nogometnu svakodnevnicu, lako zaborave na prijeđeni put i na činjenicu kako je taj put dana 16.10.2016. postao kraći, ali ga ipak treba prijeći, a stečene dionice svake godine i otplatiti tvrtki Tommy (3,5 mil. kn).

Prije 9 mjeseci, na nezaboravnom predstavljanju na FESB-u, započela je ključna etapa projekta otkupa dionica pod nazivom Za sva vrimena koji za cilj ima osigurati stabilni godišnji prihod, a kako bi Klub ostao u vlasništvu navijača – Za sva vrimena!

Stoga su iz Našeg Hajduka pripremili još jedan video podsjetnik na projekt koji je u tijeku. Svojim sudjelovanjem, svaki navijač postaje dio velike Hajdukove povijesti. U videu pogledajte kako:

Osim odličnih rezultata brojnih akcija učlanjivanja, obaranja rekorda i sve brojnije hajdučke obitelji, Društva prijatelja Hajduk marljivo rade i na sudjelovanju projektu Za sva vrimena. Pored vlastitih uplata za ime u tematskom parku, u nastavku pogledajte koja su trenutno najuspješnija društva prijatelja  kad je u pitanju broj članova koji sudjeluju u projektu otkupa dionica:

Kako se uključiti u projekt „Za sva vrimena!“?

Navijači se u projekt mogu uključiti s manjim mjesečnim donacijama (od 27 do 150 kn) ili godišnjim donacijama (od 324 do 1800 kn) i to dolaskom u Odjel za članstvo na Poljud (08-20h) ili putem web stranice www.nashajduk.hr.

Na dan utakmice sutra (HNK Rijeka), radno vrijeme Odjela za članstvo je 11-17h.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!