Pogledajte koja su 24 Društva prijatelja Hajduka osigurala svoje mjesto uz Hajduk „za sva vrimena“

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Projekt „Za sva vrimena“ iz dana u dan broji sve više sudionika, a posebno je velik odaziv među Društvima prijatelja Hajduka (DPH) u Hrvatskoj, ali i Europi i svijetu. U posljednjih nekoliko mjeseci svoje mjesto u tematskom parku osigurala su Društva prijatelja Hajduka iz New Yorka, Züricha, Omiša, Brela, Obrovca, Baške Vode i Podgore.

– Ovo je dokaz veličine Hajduka kao kluba, ali i navijača, koji se iz dana u dan uključuju u projekt jer su svjesni da je ovo jedini način da Hajduk ostane naš – za sva vrimena! Nadalje, važno je napomenuti da je za uspjeh projekta, osim grupnih uplata DPH-ova, nužno i osobno uključenje što više članova putem mjesečnih donacija (27, 50, 91 ili 150 kn). Još jednom pozivam navijače da se priključe vojsci donatora koji će sutra s ponosom reći da su sudjelovali u ovoj važnoj etapi života Kluba. – kazao je Tomislav Mikulić iz Našeg Hajduka.

Svi koji se uključe u projekt imat će mogućnost upisati svoje ime uz Hajduk, ali, još važnije, bit će dio generacije koja ima veliku odgovornost i zadatak da Hajduk ostane naš – za sva vrimena!

Popis DPH-ova koji su dosad osigurali svoje mjesto u tematskom parku možete pogledati na poveznici, a donator možete postati putem internetske stranice ili osobnim dolaskom u Odjel za članstvo na Poljudu.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!