Pogledajte video intervjue kandidata za Nadzorni odbor!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Elektronski izbori za članove novog Nadzornog odbora Hajduka, održat će se u petak, 15. srpnja. Nakon što su prošlog tjedna objavljenja imena i životopisi osam kandidata danas imate priliku pogledati i pojedinačne video intervjue sa svakim kandidatom.

Kandidati su odgovarali na pitanja o svom iskustvu, motivaciji za ulogu nadzornika, razumijevanju posebnosti Hajduka kao kluba i kao dioničkog društva te su otkrili i svoj najdraži hajdučki trenutak.

Svi intervjui mogu se pogledati putem digitalne platforme HDTV, na Youtube kanalu Našeg Hajduka, a bit će objavljeni i na službenim društvenim mrežama Hajduka i Našeg Hajduka. Na jednom mjestu sve o kandidatima možete pronaći na https://hajduk.hr/klub/izbori/kandidati.

Podsjetimo, svi članovi Hajduka s pravom glasa imaju pravo sudjelovanja na izborima, a registrirati se mogu do 6.srpnja na https://izbori.nashajduk.hr/. Do sada je to učinilo njih više od četiri tisuće.

 – I ovim putem pozivamo sve članove da se registriraju na vrijeme i sudjeluju u izborima za Nadzorni odbor koji su temelj demokratskog funkcioniranja Hajduka. To je velika privilegija, ali i obaveza svakoga člana, rekao je tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić.

Sve intervjue u pisanom i videoformatu možete pronaći na sljedećim poveznicama:

Video intervju: Roberto Bitunjac
Intervju: Roberto Bitunjac

Video intervju: Damir Dominiković
Intervju: Damir Dominiković

Video intervju: Goran Jujnović Lučić
Intervju: Goran Jujnović Lučić

Video intervju: Robert Kalinić
Intervju: Robert Kalinić

Video intervju: Aljoša Pavelin
Intervju: Aljoša Pavelin

Video intervju: Lukas Oliver Pavić
Intervju: Lukas Oliver Pavić

Video intervju: Josip Perić
Intervju: Josip Perić

Video intervju: Dražen Zec
Intervju: Dražen Zec