Ponovo možeš osigurati ime na otvaranju parka Za sva vrimena

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Navijači Hajduka odbrojavaju do povratka utakmica voljenog Kluba, a paralelno s tim oni najvjerniji među njima i do otvaranja parka Za sva vrimena.

Svi koji su donirali iznos od 7.500 kuna ostvarili su pravo, kao trajni znak zahvalnosti, na pločicu sa svojim imenom i prezimenom u ovom svojevrsnom spomeniku borbi za transparentan i navijački Hajduk.Takvih je, što pojedinaca, što Društava prijatelja Hajduka, što Torcidinih podružnica, više od 500 i svi su oni već odabrali svoje mjesto u Parku te će biti na otvaranju.

– Iako je dosta toga u mirovanju, ovih dana se intenzivno radi na novosti koja će sigurno razveseliti donatore, a kroz koju će dobiti priliku da osim imena ostave i osobni trag za sva vremena. Više detalja o tome ćemo objaviti uskoro, rekao je Tomislav Mikulić, voditelj projekta Za sva vrimena.

Međutim, budući da pandemija koronavirusa nije zaobišla ni Hrvatsku uslijed čega su zabranjena javna okupljanja, otvaranje je za sada na čekanju.

– Radovi su sad na samom kraju. Nemogućnost okupljanja je stavila otvaranje Parka na čekanje, ali je ujedno pružila priliku svim ostalima koji su u onom prvom valu, uvjetno rečeno zakasnili, da osiguraju svoje ime na otvaranju, izjavio je Tomislav Mikulić, voditelj projekta otkupa dionica Hajduka.

Navijači su dakle dobili novu priliku da ili gotovinskim uplatama dođu do potrebnog iznosa ili da posegnu za onim što je pravi hit posljednjih nekoliko mjeseci. Riječ je o tzv. ubrzanom postupku pomoću kojega iznos uplatiš na rate, a mjesto u Parku dobiješ odmah. Sve detalje saznaj na https://nashajduk.hr/zsv.