Popunjeno još jedno mjesto u parku „Za sva vrimena“: I makarski prijatelji uz Hajduk!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

U tematskom parku Hajdukovih navijača, koji će uskoro biti i svečano otvoren, svoje mjesto osiguralo je i Društvo prijatelja Hajduka Makarska.

Navijači Hajduka iz srca Makarske rivijere posjetili su Odjel za članstvo na Poljudu i uplatili iznos od 7.500 kuna za otkup dionica, čime su osigurali pločicu s imenom DPH Makarska u parku „Za sva vrimena“. Kako sami kažu, za njih nije bilo upitno hoće li već kada će doći u Odjel za članstvo i uplatiti 7.500 kuna.

– Imali smo dosta troškova u opremanju i plaćanju zakupnine prostora DPH Makarska, ali čim smo malo “prodisali” donacija je uplaćena i sretni smo što će i DPH Makarska ostati i na Poljudu i u našem parku uz voljeni klub za sva vrimena! – rekli su nam Makarani

Dok Hajduk i dalje drži prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici, za njegove najvjernije navijače uskoro slijede nove lijepe vijesti.

– Ovim putem pozivamo i sve naše članove koji još uvijek nisu sudionici akcije “Za sva vrimena!”, kao i ostala DPH koja nisu donirala sredstva za otplatu dionica, na uključivanje u ovu akciju što prije, jer jedino su dionice u rukama nas navijača garancija da će Hajduk ostati ono što je oduvijek i bio, “jedna duša i jedno tilo” sa svojim navijačima! – naglasio je tajnik DPH Makarska Bojan Filipović.

Vrlo brzo će biti pokrenuto rezervacijsko sučelje za donatore, putem kojeg će svi oni koji su dosad uplatili po 7.500 kuna, kao i oni koji mjesečno doniraju barem 150 kuna za otkup dionica, moći izabrati svoje mjesto u parku „Za sva vrimena“.

A otvorenje parka, koje će se dogoditi kroz nekoliko tjedana, bit će kruna iščekivanja svih onih koji žele da Hajduk ostane u vlasništvu svojih navijača – za sva vrimena.