Popunjeno još jedno mjesto u parku „Za sva vrimena“: I makarski prijatelji uz Hajduk!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

U tematskom parku Hajdukovih navijača, koji će uskoro biti i svečano otvoren, svoje mjesto osiguralo je i Društvo prijatelja Hajduka Makarska.

Navijači Hajduka iz srca Makarske rivijere posjetili su Odjel za članstvo na Poljudu i uplatili iznos od 7.500 kuna za otkup dionica, čime su osigurali pločicu s imenom DPH Makarska u parku „Za sva vrimena“. Kako sami kažu, za njih nije bilo upitno hoće li već kada će doći u Odjel za članstvo i uplatiti 7.500 kuna.

– Imali smo dosta troškova u opremanju i plaćanju zakupnine prostora DPH Makarska, ali čim smo malo “prodisali” donacija je uplaćena i sretni smo što će i DPH Makarska ostati i na Poljudu i u našem parku uz voljeni klub za sva vrimena! – rekli su nam Makarani

Dok Hajduk i dalje drži prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici, za njegove najvjernije navijače uskoro slijede nove lijepe vijesti.

– Ovim putem pozivamo i sve naše članove koji još uvijek nisu sudionici akcije “Za sva vrimena!”, kao i ostala DPH koja nisu donirala sredstva za otplatu dionica, na uključivanje u ovu akciju što prije, jer jedino su dionice u rukama nas navijača garancija da će Hajduk ostati ono što je oduvijek i bio, “jedna duša i jedno tilo” sa svojim navijačima! – naglasio je tajnik DPH Makarska Bojan Filipović.

Vrlo brzo će biti pokrenuto rezervacijsko sučelje za donatore, putem kojeg će svi oni koji su dosad uplatili po 7.500 kuna, kao i oni koji mjesečno doniraju barem 150 kuna za otkup dionica, moći izabrati svoje mjesto u parku „Za sva vrimena“.

A otvorenje parka, koje će se dogoditi kroz nekoliko tjedana, bit će kruna iščekivanja svih onih koji žele da Hajduk ostane u vlasništvu svojih navijača – za sva vrimena.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!