Postani član online!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Za vrijeme izolacije kad je boravak kod kuće jedina opcija, pripadnost Hajduku ipak možemo pokazati – online.

Putem članskog sučelja ili uplatom iznosa članarine internet bankarstvom imamo priliku pokazati Hajduku da smo uz njega i u ovim okolnostima. Kao i mnogi drugi, i Odjel za članstvo morao se prilagoditi trenutnoj situaciji, pa iako Odjel nije otvoren, mi smo tu za vas!

– Svakoga dana smo u kontaktu s članovima, telefonom, putem e-maila i društvenih mreža, a članske iskaznice se redovito šalju poštom na kućne adrese, rekli su nam iz Odjela za članstvo.

– Kontaktirajte nas za pomoć oko učlanjenja ili uplate i za sva druga pitanja: mail clanstvo@nashajduk.hr, putem Facebook stranice Naš Hajduk ili na telefon +38521585231, istaknuli su iz Odjela za članstvo.

Prošlog tjedna Hajduk je stigao do 22 000. člana u ovoj godini što je znak da mu njegovi navijači i u ovim vremenima u velikom broju pokazuju pripadnost.

Navijači Hajduka pripadnost pokazuju već 110 godina i u puno težim vremenima, ali drago nam je što se u ovoj situaciji kada sve stoji brojač članova i dalje vrti.

– S novim akcijama i privikavanjem ljudi na online učlanjivanje očekujemo i veći broj članova u narednom periodu, naglasili su iz Odjela za članstvo.

Postati član možeš online na https://hajduk.hr/klub/clanstvo, a sve detalje procesa saznaj na https://nashajduk.hr/uncategorized-hr/prirucnik-za-online-uclanjivanje/.

Također, postati član možeš i putem internet bankarstva:
Broj računa (HNK Hajduk): HR8724070001500328042
Poziv na broj: 2020–broj članske iskaznice
Opis plaćanja: Članarina Hajduk
Ime i prezime
Adresa
Datum rođenja