Postani član online!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Za vrijeme izolacije kad je boravak kod kuće jedina opcija, pripadnost Hajduku ipak možemo pokazati – online.

Putem članskog sučelja ili uplatom iznosa članarine internet bankarstvom imamo priliku pokazati Hajduku da smo uz njega i u ovim okolnostima. Kao i mnogi drugi, i Odjel za članstvo morao se prilagoditi trenutnoj situaciji, pa iako Odjel nije otvoren, mi smo tu za vas!

– Svakoga dana smo u kontaktu s članovima, telefonom, putem e-maila i društvenih mreža, a članske iskaznice se redovito šalju poštom na kućne adrese, rekli su nam iz Odjela za članstvo.

– Kontaktirajte nas za pomoć oko učlanjenja ili uplate i za sva druga pitanja: mail clanstvo@nashajduk.hr, putem Facebook stranice Naš Hajduk ili na telefon +38521585231, istaknuli su iz Odjela za članstvo.

Prošlog tjedna Hajduk je stigao do 22 000. člana u ovoj godini što je znak da mu njegovi navijači i u ovim vremenima u velikom broju pokazuju pripadnost.

Navijači Hajduka pripadnost pokazuju već 110 godina i u puno težim vremenima, ali drago nam je što se u ovoj situaciji kada sve stoji brojač članova i dalje vrti.

– S novim akcijama i privikavanjem ljudi na online učlanjivanje očekujemo i veći broj članova u narednom periodu, naglasili su iz Odjela za članstvo.

Postati član možeš online na https://hajduk.hr/klub/clanstvo, a sve detalje procesa saznaj na http://www.nashajduk.hr/uncategorized-hr/prirucnik-za-online-uclanjivanje/.

Također, postati član možeš i putem internet bankarstva:
Broj računa (HNK Hajduk): HR8724070001500328042
Poziv na broj: 2020–broj članske iskaznice
Opis plaćanja: Članarina Hajduk
Ime i prezime
Adresa
Datum rođenja

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!