Postani dio tima koji je učlanio više od 70000 hajdukovaca!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Natječaj za referenta u Odjelu za članstvo Hajduka traje do 25. svibnja te se do tada svi koji zadovoljavaju uvjete mogu prijaviti slanjem motivacijskog pisma i životopisa i dobiti priliku postati dio tima koji je ove godine učlanio više od 70000 hajdukovaca.

–       Od kandidata očekujemo razumijevanje vrijednosti koju Hajduk nosi u našem društvu. Uz to, tražimo one koji su visoko organizirani, komunikativni i skloni radu u timu, istaknuo je tek neke od karakteristika koje se traže kod kandidata voditelj Odjela za članstvo Teo Prkić.

Posao referenta u Odjelu za članstvo podrazumijeva rad s članovima, kako u uredu na Poljudu, tako i na terenu. Tu se posebno ističe komunikacija s brojnim društvima prijatelja Hajduka u cijeloj Hrvatskoj i šire te briga oko naplate, vođenje blagajne i baze podataka.

–       Prije svega ciljamo na one koji žele biti dio našeg tima na duži period i kroz vrijeme razvijati svoje vještine te preuzimati složenije zadatke kroz koje će napredovati kao radnici i osobe, nastavio je s opisom idealnog kandidata Prkić.

Na natječaj se mogu mogu prijaviti oni koji imaju visoku ili višu stručnu spremu te oni koji imaju srednju stručnu spremu te najmanje dvije godine radnog iskustva u poslovima prodaje, organizacije ili upravljanja ljudima i projektima.

–       Prijavite se na natječaj, veselimo se svakoj prijavi i svakoj ćemo pokloniti potrebnu pažnju kako bi ispravno procijenili tko će postati novi član našeg tima. Možda to budeš baš ti, pozvao je sve koji zadovoljavaju uvjete na prijavu Prkić

Sve detalje možete pronaći na https://bit.ly/Natjecaj_Odjel_za_clanstvo, a prijavu koja sadrži motivacijsko pismo možete poslati do 25. svibnja na natjecaj@nashajduk.hr.