Postani vlasnik jedinstvenog nacrta Parka na Poljudu

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

U projekt Za sva vrimena od njegovog početka uključilo se više od 4200 donatora. Svi oni omogućili su da Hajduk ostane klub svojih navijača, a veći dio njih i dalje aktivno sudjeluje u projektu kroz donacije. Kao zahvalu, ali i poticaj da i dalje budu dio ove jedinstvene priče, svi donatori dobit će nacrt parka Za sva vrimena.

– Nacrt Parka jedinstvena je zahvala koju će dobiti samo donatori koji sudjeluju u projektu Za sva vrimena, a prikazuje natpis Hajduk izgrađen od 17 betonskih elemenata s istaknutim imenom najveće legende Hajduka, Frane Matošića. Nacrt je tiskan posebnom metodom, bijelo-srebrnim tiskom na visoko kvalitetnom crnom papiru,  a dimenzije su 40×30 centimetara, kazao je voditelj projekta Tomislav Mikulić.

Navijači su u posljednjih gotovo pet godina donirali 15 milijuna kuna, a mjesta u Parku je sve manje. Zato svi oni koji žele da njihovo ime uz Hajduk vječno živi trebaju što prije rezervirati svoje mjesto.

Svi oni koji su već osigurali ime u Parku, ali i oni koji će to tek napraviti preko internetske stranice https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/ zahvalu mogu preuzeti u Odjelu za članstvo ili u dogovoru s lokalnim Društvom prijatelja Hajduka.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!