Postani vlasnik jedinstvenog nacrta Parka na Poljudu

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

U projekt Za sva vrimena od njegovog početka uključilo se više od 4200 donatora. Svi oni omogućili su da Hajduk ostane klub svojih navijača, a veći dio njih i dalje aktivno sudjeluje u projektu kroz donacije. Kao zahvalu, ali i poticaj da i dalje budu dio ove jedinstvene priče, svi donatori dobit će nacrt parka Za sva vrimena.

– Nacrt Parka jedinstvena je zahvala koju će dobiti samo donatori koji sudjeluju u projektu Za sva vrimena, a prikazuje natpis Hajduk izgrađen od 17 betonskih elemenata s istaknutim imenom najveće legende Hajduka, Frane Matošića. Nacrt je tiskan posebnom metodom, bijelo-srebrnim tiskom na visoko kvalitetnom crnom papiru,  a dimenzije su 40×30 centimetara, kazao je voditelj projekta Tomislav Mikulić.

Navijači su u posljednjih gotovo pet godina donirali 15 milijuna kuna, a mjesta u Parku je sve manje. Zato svi oni koji žele da njihovo ime uz Hajduk vječno živi trebaju što prije rezervirati svoje mjesto.

Svi oni koji su već osigurali ime u Parku, ali i oni koji će to tek napraviti preko internetske stranice https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/ zahvalu mogu preuzeti u Odjelu za članstvo ili u dogovoru s lokalnim Društvom prijatelja Hajduka.