Poziv na dodjelu zahvala zlatnim donatorima

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Hvala vam na podršci projektu otkupa dionica Hajduka i čestitamo na upisu imena uz Hajduk za vječnost.

Posebna nam je čast, nakon maila, i ovim putem pozvati Vas na svečanu dodjelu zahvala donatorima koji su osigurali svoje ime u parku Za sva vrimena na Poljudu.
Otvaranje parka nažalost još nije moguće zbog epidemiološke situacije, ali ovim događajem želimo barem na neki način zahvaliti onima koji su nosioci projekta Za sva vrimena i dodijeliti im zahvale za sudjelovanje u projektu.

Uručivanje zahvala održat će se na Poljudu pored Fan Shopa u nedjelju 18. listopada 2020. s početkom u 9:30.

Molimo Vas da dolazak potvrdite do večeras u 20 sati na mail zasvavrimena@nashajduk.hr ili porukom na broj +385996664569 (Wapp/Viber). Ako dolazite s pratnjom, navedite to u napomeni kako bismo osigurali pridržavanje propisanih epidemioloških mjera.

Također, ako niste u mogućnosti prisustvovati događaju, molimo Vas da nam to javite na navedene kontakte. Epidemiološka situacija učinila je organizaciju dodjele zahvala dodatno izazovnom i tek sada smo Vam bili u mogućnosti javiti točan termin događanja. Ovo je prva ovakva svečanost, a nove će se organizirati tokom sljedeće godine na kojima i Vi možete sudjelovati.

Uz potvrdu dolaska pošaljite i svoju najdražu fotografiju vezanu uz Hajduk kako bismo Vam pripremili posebno iznenađenje na samom događaju. Možete je poslati kao prilog na mail zasvavrimena@nashajduk.hr ili na Wapp/Viber na broj +385996664569. Uz fotografiju svakako navedite svoje ime.

Veselimo se Vašem dolasku i zajedničkom druženju te prilici da još jednom pokažemo da smo uz Hajduk za sva vrimena!