Poziv na redovitu skupštinu Udruge Naš Hajduk

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Na temelju članka 21. Statuta, Upravni odbor Udruge „Naš Hajduk“, Zrinsko-Frankopanska 17, Split OIB: 94840720718, poziva sve članove Udruge na:

R E D O V I T U

SJEDNICU SKUPŠTINE

I. Redovita sjednica skupštine Udruge „Naš Hajduk“ održat će se dana 5. srpnja 2019. godine, s početkom u 19:11 sati, u dvorani Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, na adresi Ruđera Boškovića 32, Split.

II. Prijedlog dnevnog reda sjednice skupštine:

  1. Utvrđivanje kvoruma;

  2. Usvajanje dnevnog reda;

  3. Dodjela zahvalnica;

  4. Izvještaj o radu Udruge;

  5. Financijski izvještaj za 2018.;

  6. Ostalo.

 

III. Materijali za skupštinu članovima će se dostavljati na njihov pisani zahtjev zaprimljen na e-mail Udruge nas@hajduk.hr  najkasnije tri dana prije dana održavanja skupštine, odnosno do 1.7.2019. god. u 23:59h.

IV. Uvjet za sudjelovanje na redovnoj skupštini je prijava (najkasnije 3 dana prije dana održavanja skupštine, odnosno do 1.7.2019. god. u 23:59h). Prijave se vrše na e-mail adresu Udruge skupstina@nashajduk.hr u kojoj je obavezno navesti ime i prezime te broj članske iskaznice. Zainteresirani za materijale za skupštinu iste mogu zatražiti putem elektroničke pošte uz prijavu za sudjelovanje ili naknadno na istu e-mail adresu, a najmanje tri dana prije dana održavanja skupštine.

Sudjelovanje na skupštini moguće je uz prethodno predočenje osobne iskaznice, poželjno i članske iskaznice.

U Splitu, dana 24. lipnja 2019. godine.

Udruga „Naš Hajduk“