Poziv na redovitu skupštinu Udruge Naš Hajduk

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Na temelju članka 21. Statuta, Upravni odbor Udruge “Naš Hajduk”, Zrinsko-Frankopanska 17, Split OIB: 94840720718, poziva sve članove Udruge na:

REDOVITU SJEDNICU SKUPŠTINE.

I. Redovita sjednica skupštine Udruge „Naš Hajduk“ održat će se dana 10. srpnja 2020. godine, s početkom u 20:15 sati, u dvorani Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, na adresi Ruđera Boškovića 32, Split.

II. Prijedlog dnevnog reda sjednice skupštine:

1. Utvrđivanje kvoruma;
2. Usvajanje dnevnog reda;
3. Izvještaj o radu Udruge;
4. Financijski izvještaj za 2019.;
5. Izbor Revizora;
6. Razrješenje člana Upravnog odbora;
7. Imenovanje novog člana Upravnog odbora.

III. Materijali za skupštinu članovima će se dostavljati na njihov pisani zahtjev zaprimljen na e-mail Udruge skupstina@nashajduk.hr najkasnije dva dana prije dana održavanja skupštine, odnosno do 7.7.2020. god. u 23:59h.

IV. Uvjet za sudjelovanje na redovnoj skupštini je prijava (najkasnije 3 dana prije dana održavanja skupštine, odnosno do 6.7.2020. god. u 23:59h). Prijave se vrše na e-mail adresu Udruge skupstina@nashajduk.hr u kojoj je obavezno navesti ime i prezime te broj članske iskaznice. Zainteresirani za materijale za skupštinu iste mogu zatražiti putem elektroničke pošte uz prijavu za sudjelovanje ili naknadno na istu e-mail adresu, a najmanje tri dana prije dana održavanja skupštine.Sudjelovanje na skupštini moguće je uz prethodno predočenje osobne iskaznice, poželjno i članske iskaznice.

U Splitu, dana 29. lipnja 2020. godine.

Udruga “Naš Hajduk”

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!