Poziv na tematsku (redovnu) sjednicu skupštine

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Na temelju članka 21. Statuta, Upravni odbor Udruge „Naš Hajduk“, Zrinsko-Frankopanska 17, Split OIB: 94840720718, poziva sve članove Udruge na:

TEMATSKU (REDOVNU) SJEDNICU SKUPŠTINE

I. Tematska sjednica Skupštine Udruge „Naš Hajduk“ održat će se dana 21. veljače 2021. godine, s početkom u 11:00 sati, u dvorani Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, na adresi Ruđera Boškovića 32, Split.

II. Prijedlog dnevnog reda sjednice Skupštine:

  1. Utvrđivanje kvoruma;
  2. Odluka o razradi izbornog procesa za kandidate za NO HNK Hajduk š.d.d.

III. Uvjet za sudjelovanje na redovnoj Skupštini je prijava (najkasnije 3 dana prije dana održavanja Skupštine, odnosno do 17. veljače 2021. god. u 23:59h). Prijave se vrše na e-mail adresu Udruge skupstina@nashajduk.hr u kojoj je obavezno navesti ime i prezime te broj članske iskaznice. S obzirom na to da je Skupština tematska i na njoj će se prezentirati ideja i smjer u kojem idu izmjene izbornog modela materijali se neće slati prije same Skupštine. U danima nakon Skupštine materijali sa Skupštine će biti objavljeni.

IV. Uslijed nastanka izvanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom koronavirusa (COVID-19), u sudjelovanju u radu Skupštine članovi su obvezni poštivati zdravstveno-sigurnosne preporuke i odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske te s njima usklađene mjere koje će pri organizaciji Skupštine provoditi Naš Hajduk kako bi se omogućilo održavanje Skupštine u njenom redovnom godišnjem ciklusu, štiteći pritom zdravlje svih članova. Sukladno navedenome, u namjeri svođenja broja osoba koje bi sudjelovale u radu Skupštine na minimum, a time i opasnosti od širenja zaraze, broj članova koji fizički može prisustvovati na sjednici je ograničen na 50 (pedeset).

Skupštini će moći prisustvovati 50 članova koji se prvi prijave na e-mail adresu Udruge skupstina@nashajduk.hr.


Sudjelovanje na Skupštini moguće je uz prethodno predočenje osobne iskaznice, poželjno i članske iskaznice.

U Splitu, dana 10. veljače 2021. godine.
Udruga „Naš Hajduk“