Poziv na tematsku (redovnu) sjednicu skupštine

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Na temelju članka 21. Statuta, Upravni odbor Udruge „Naš Hajduk“, Zrinsko-Frankopanska 17, Split OIB: 94840720718, poziva sve članove Udruge na:

TEMATSKU (REDOVNU) SJEDNICU SKUPŠTINE

I. Tematska sjednica Skupštine Udruge „Naš Hajduk“ održat će se dana 21. veljače 2021. godine, s početkom u 11:00 sati, u dvorani Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, na adresi Ruđera Boškovića 32, Split.

II. Prijedlog dnevnog reda sjednice Skupštine:

  1. Utvrđivanje kvoruma;
  2. Odluka o razradi izbornog procesa za kandidate za NO HNK Hajduk š.d.d.

III. Uvjet za sudjelovanje na redovnoj Skupštini je prijava (najkasnije 3 dana prije dana održavanja Skupštine, odnosno do 17. veljače 2021. god. u 23:59h). Prijave se vrše na e-mail adresu Udruge skupstina@nashajduk.hr u kojoj je obavezno navesti ime i prezime te broj članske iskaznice. S obzirom na to da je Skupština tematska i na njoj će se prezentirati ideja i smjer u kojem idu izmjene izbornog modela materijali se neće slati prije same Skupštine. U danima nakon Skupštine materijali sa Skupštine će biti objavljeni.

IV. Uslijed nastanka izvanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom koronavirusa (COVID-19), u sudjelovanju u radu Skupštine članovi su obvezni poštivati zdravstveno-sigurnosne preporuke i odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske te s njima usklađene mjere koje će pri organizaciji Skupštine provoditi Naš Hajduk kako bi se omogućilo održavanje Skupštine u njenom redovnom godišnjem ciklusu, štiteći pritom zdravlje svih članova. Sukladno navedenome, u namjeri svođenja broja osoba koje bi sudjelovale u radu Skupštine na minimum, a time i opasnosti od širenja zaraze, broj članova koji fizički može prisustvovati na sjednici je ograničen na 50 (pedeset).

Skupštini će moći prisustvovati 50 članova koji se prvi prijave na e-mail adresu Udruge skupstina@nashajduk.hr.


Sudjelovanje na Skupštini moguće je uz prethodno predočenje osobne iskaznice, poželjno i članske iskaznice.

U Splitu, dana 10. veljače 2021. godine.
Udruga „Naš Hajduk“