Poziv na tematsku (redovnu) sjednicu Skupštine – Naš Hajduk

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Na temelju članka 21. Statuta, Upravni odbor Udruge „Naš Hajduk“, Zrinsko-Frankopanska 17, Split OIB: 94840720718, poziva sve članove Udruge na:

TEMATSKU (REDOVNU) SJEDNICU SKUPŠTINE

I. Tematska sjednica Skupštine Udruge „Naš Hajduk“ održat će se dana  02.07.2021. godine, s početkom u 20:30, u dvorani Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, na adresi Ruđera Boškovića 32, Split.

II. Prijedlog dnevnog reda sjednice Skupštine:

  1. Utvrđivanje kvoruma;
  2. Odobrenje Ugovora o kupoprodaji i prijenosu dionica između tvrtke “Konstruktor-inženjering d.d.”, u stečaju, i Udruge Naš Hajduk.

III. Uvjet za sudjelovanje na redovnoj Skupštini je prijava (najkasnije 3 dana prije dana održavanja Skupštine, odnosno do 28. lipnja 2021. god. u 23:59h). Prijave se vrše na e-mail adresu Udruge skupstina@nashajduk.hr u kojoj je obavezno navesti ime i prezime te broj članske iskaznice.

IV. Uslijed nastanka izvanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom koronavirusa (COVID-19), u sudjelovanju u radu Skupštine članovi su obvezni poštivati zdravstveno-sigurnosne preporuke i odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske te s njima usklađene mjere koje će pri organizaciji Skupštine provoditi Naš Hajduk kako bi se omogućilo održavanje Skupštine, štiteći pritom zdravlje svih članova.

Sudjelovanje na Skupštini moguće je uz prethodno predočenje osobne iskaznice, poželjno i članske iskaznice.

U Splitu, dana 21. lipnja 2021. godine.

Udruga „Naš Hajduk“