Poznat termin nove svečanosti u Parku na Poljudu!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Objavljen je datum održavanja nove svečanosti dodjele zahvala donatorima. Održat će se 21. kolovoza u jutarnjim satima na dan utakmice s Lokomotivom, a svakom donatoru koji stigne do imena u Parku, na svečanoj dodjeli uručiti će se ista pločica koja će biti uz Hajduk zauvijek u navijačkom Parku.

– Nastavljamo tradiciju od prošle svečanosti koja je okrunjena sjajnom pobjedom nad Lokomotivom. Nadamo se da će tako biti i sada, rekao je voditelj projekta Za sva vrimena Tomislav Mikulić.

Park Za sva vrimena trenutno broji više od 1600 imena, a više od 2700 navijača na putu je da i njihovo ime bude na spomeniku navijačke pripadnosti. Od posljednje svečanosti više od 200 navijača stiglo je do svog imena i u kolovozu će biti zauvijek upisani u Parku.

– Svi oni koji žele ime u Parku čim prije, mogu to učiniti do 7. kolovoza i već dva tjedna kasnije njihovo ime bit će postavljeno na odabrano mjesto u Parku na Poljudu. Pozivamo sve da doniraju, upišu svoje ime i tako podrže Hajduk kao klub svojih članova, pozvao je Mikulić sve one koji još uvijek nisu stigli do imena u Parku.

Veliki je broj i onih koji još uvijek nisu upisali svoje ime, ali imaju rezervirano mjesto koje ih čeka sve dok doniraju minimalno 150 kuna mjesečno. Svi oni koji se žele osigurati da ih njihovo mjesto čeka mogu postati donatori sa 150 kuna mjesečno na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/ i odmah rezervirati svoje mjesto.

U projektu Za sva vrimena sudjeluju tisuće navijača Hajduka koji su ukupno prikupili gotovo 21 milijun kuna donacija u nešto više od pet godina.