Preko “ubrzanog postupka” do imena na otvaranju parka Za sva vrimena

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

 

1.Počele su pristizati slike Parka, kakvo je trenutno stanje na gradilištu?

Kao što se može vidjeti po fotografijama, završen je glavni dio radova oko 18 betonskih elemenata koji čine natpis Hajduk. Za to je zaslužna tvrtka Antal d.o.o. kojoj i ovim putem želim zahvaliti na kvaliteti izrade svakog detalja na slovima. Iz akademskih i poslovnih krugova stigao je niz pohvala na pedantnoj izvedbi ovih zahtjevnih elemenata.

Naredni radovi odnose se na uređenje okoline oko samih slova što će upotpuniti izgled i funkcionalnost parka Za sva vrimena.

Mala kašnjenja uzrokovana su vremenskim uvjetima i zahtjevnošću elemenata, ali prioritet je stavljen na kvalitetu i pedantnost budući da ovo rješenje Klubu i navijačima ostaje – za sva vrimena.

2. Hoće li biti organizirano svečano otvorenje parka?

Svečanost otvorenja Parka već se priprema. Otvorenje Parka važan je događaj kao što su bili Pjaca na kojoj je potpisan ugovor s tvrtkom Tommy te početak projekta Za sva vrimena na FESB – u i Rivi. Otvaranjem parka Za sva vrimena navijači Hajduka ostavit će neizbrisiv trag na vizuri Poljuda i Splita i još jednom dokazati uspjeh projekta otkupa dionica. Ne bih otkrivao detalje same svečanosti jer želimo da to ostane iznenađenje do posljednjeg trenutka.

3. Najavljeno je i rezervacijsko sučelje pomoću kojega će donatori imati mogućnost rezervacije mjesta u Parku. Kada ćemo moći odabrati svoje mjesto u Parku?

Donatori će moći odabrati svoje mjesto u Parku, odnosno rezervirati pločicu tako da su sigurni da će ih ona čekati sve dok sudjeluju u projektu, godišnjim ili mjesečnim donacijama.

Prvenstvo odabira imaju oni koji su već donirali 7.500 kn, a zatim će pravo rezervacije mjesta imati svi oni koji imaju status aktivnog donatora, odnosno oni koji doniraju 150 kn mjesečno ili 1800 kn godišnje.

Međutim, nije kasno ni za one koji žele prvi rezervirati svoje ime u Parku. Još uvijek može se postati donatorom, a moguće je i povećanje iznosa mjesečne i godišnje donacije.

4. Hoće li oni koji rezerviraju svoje mjesto imati ime na otvaranju Parka?

Navijači još uvijek imaju priliku osigurati svoju pločicu na samom otvaranju. Svi oni koji do 3.1. 2020. godine budu imali uplaćen puni iznos ugledat će svoje ime u parku Za sva vrimena i biti naši posebni gosti na svečanom otvaranju.

Kako bi to omogućili što većem broju ljudi uskoro uvodimo i kartično obročno plaćanje. Navijači će moći dobiti pločicu odmah, a iznos koji žele donirati može se podijeliti i na 36 rata, ovisno o vrsti kartice i banci. Tako će novi donator koji želi odmah donirati iznos od 7.500 kn na 36 obroka, imati mjesečni obrok na iznos od 208 kn, a svoju pločicu će dobiti odmah. Postojeći donatori će moći nadoplatiti razliku do 7.500 kn i time osigurati ime već na otvorenju parka Za sva vrimena.

Vjerujemo da će mnogi ovu pogodnost iskoristiti kao idealan božićni poklon za svakog Hajdukovca.

Ako niste sigurni ispunjavate li kriterije za rezervaciju, javite nam se na whatsapp/viber broj +385 99 666 4569 ili na email zasvavrimena@nashajduk.hr.