Premijerno prikazan film Naš Hajduk – projekt jedne ljubavi

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

300 sretnika koji su uspjeli doći do ulaznice imali su priliku premijerno pogledati film „Naš Hajduk – projekt jedne ljubavi“ koja se održala u Kinu bačvice. U 68 minuta dokumentirani su događaji i priče navijača Hajduka u periodu od 2004. do 2016. godine, a promociji su prisustvovali mnogi koji su bili dio povijesnih događaja.

–      Lijepo je danas vidjeti puno poznatih lica i čast mi je da ste večeras svi tu. Iskoristio bih priliku i zahvalio svima koji su sudjelovali u nastajanju ovoga filma kao i svima koji su tijekom godina bili barem mali kotačić koji je pokretao ovu priču i u kojoj su navijači postali suvlasnici Hajduka. Tako je potvrđeno ono sto je od osnutka upisano u Hajdukov DNK, Hajduk je bio i ostat će klub svojih navijača za sva vrimena, istaknuo je predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić.

Film prikazuje najvažnije događaje u posljednjih 12 godina koji su bili dio borbe za klub svojih navijača, ali i one trenutke koji su se događali iza kulisa i koji s odmakom vremena mogu biti ispričani.

–      Suradnja s Našim Hajdukom kao i svakom drugom lokalnom pričom dio je identiteta i vrijednosti Kina Mediteran te se nadamo uspješnom ljetu filma Naš Hajduk – projekt jedne ljubavi. Nove projekcije filma očekuju se uskoro po cijeloj Dalmaciji u našim kinima, a svi oni koji nisu stigli kupiti kartu za splitsku premijeru to mogu učiniti već sada za projekcije 16. i 17. srpnja u kinu Bačvice, kazao je Alen Munitić, direktor Kina Mediteran.

Kartu za nove projekcije možete kupiti na https://www.agentcash.com/shops/fmfs.