Prijavite se na kviz Pod bijelim barjakom

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Naš Hajduk u suradnji sa Zenta Club u utorak 4.2. u 20:00 sati organizira drugo izdanje kviza „Pod bijelim barjakom“ na temu povijesti i sadašnjosti Hajduka, njegovih navijača i svega ostalog vezanog uz Bile. Na prošlom izdanju kviza sudjelovalo je više od 100 natjecatelja, a prvo mjesto odnijela je ekipa sastavljena od predstavnika Društava prijatelja Hajduka iz Sinja i Zadra.

Kroz povijest su navijači na različite načine promicali Hajduk i hajdučke vrijednosti. Sljedeći utorak se i vi imate priliku pridružiti ovom dugom povijesnom nizu sudjelovanjem u kvizu „Pod bijelim barjakom“ i pokazati koliko znate o povijesti najdražeg kluba.

Različita pitanja iz svih perioda Hajdukove povijesti, a nakon kviza očekuje se i druženje. Pripremili smo i nagrade za najbolje poznavatelje Hajdukove povijesti. Ekipe mogu imati do 4 igrača. Broj ekipa je ograničen stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

Prijaviti se možete putem linka http://bit.ly/KvizPrijavnica

Vidimo se u utorak pod bijelim barjakom!

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!