Prijavite se na Skupštinu Našeg Hajduka

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Uz poziv na Skupštinu udruge Naš Hajduk koja će se održati 19. prosinca u 17 sati, dužni smo s vama podijeliti i još nekoliko informacija.

Naime, svjesni ste kao i svi mi da je u ovim pandemijskim okolnostima svaka aktivnost otežana, a posebno one koje podrazumijevaju okupljanje većeg broja osoba.

Upravo zbog toga i zbog činjenice koju uvijek ističemo – skupštine su srce rada udruge i mjesto za iznijeti mišljenja, stavove, ideje i postaviti pitanje, razmatrali smo mogućnost organizacije skupštine u online varijanti. Međutim, Upravni odjel za opću upravu županije splitsko – dalmatinske koji je za nas nadležan dao nam je negativno mišljenje i istaknuo kako zapisnik s online skupštine neće biti prihvaćen kao valjan.

Zbog spomenutih ograničenja i epidemioloških mjera skupštini će moći prisustvovati 50 članova koji se prvi prijave za sudjelovanje na mail skupstina@nashajduk.hr. Svi ostali mogu na zahtjev dobiti materijale i svoje komentare uputiti nam putem maila.

Nakon Skupštine, svi materijali i dokumenti sa Skupštine bit će objavljeni na našim internetskim stranicama i oni će biti dostupni svima, a za sva dodatna pitanja, prijedloge i komentare uvijek nam se možete obratiti putem maila ili naših društvenih mreža.

Zahvaljujemo Vam na razumijevanju i nadamo se da ćemo se uskoro imati priliku okupiti u velikom broju.

Cijeli teskt poziva na Skupštinu pročitaj na linku.