Prijavite se na Skupštinu Našeg Hajduka

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Uz poziv na Skupštinu udruge Naš Hajduk koja će se održati 19. prosinca u 17 sati, dužni smo s vama podijeliti i još nekoliko informacija.

Naime, svjesni ste kao i svi mi da je u ovim pandemijskim okolnostima svaka aktivnost otežana, a posebno one koje podrazumijevaju okupljanje većeg broja osoba.

Upravo zbog toga i zbog činjenice koju uvijek ističemo – skupštine su srce rada udruge i mjesto za iznijeti mišljenja, stavove, ideje i postaviti pitanje, razmatrali smo mogućnost organizacije skupštine u online varijanti. Međutim, Upravni odjel za opću upravu županije splitsko – dalmatinske koji je za nas nadležan dao nam je negativno mišljenje i istaknuo kako zapisnik s online skupštine neće biti prihvaćen kao valjan.

Zbog spomenutih ograničenja i epidemioloških mjera skupštini će moći prisustvovati 50 članova koji se prvi prijave za sudjelovanje na mail skupstina@nashajduk.hr. Svi ostali mogu na zahtjev dobiti materijale i svoje komentare uputiti nam putem maila.

Nakon Skupštine, svi materijali i dokumenti sa Skupštine bit će objavljeni na našim internetskim stranicama i oni će biti dostupni svima, a za sva dodatna pitanja, prijedloge i komentare uvijek nam se možete obratiti putem maila ili naših društvenih mreža.

Zahvaljujemo Vam na razumijevanju i nadamo se da ćemo se uskoro imati priliku okupiti u velikom broju.

Cijeli teskt poziva na Skupštinu pročitaj na linku.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!