PRIOPĆENJE UDRUGE NAŠ HAJDUK

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Nastavak projekta otkupa dionica Hajduka “Za sva vrimena!” danas je svečano predstavljen na splitskoj Rivi, uz brojne članove, uzvanike i svečani program. Od 18 sati svi su se već mogli pridružiti ovom jedinstvenom projektu potpisivanjem suglasnosti za mjesečnu donaciju kojom su se uključili u projekt otkupa te za sva vrimena ispisali povijest svojim imenom i prezimenom.

Ljudi koji su odlučili sudjelovati i svojim prilogom omogućiti da navijači postanu neizbrisivo povezani s klubom kojeg vole, odmah su na Rivi dobili i prigodne zahvale, ovisno o jednom od četiri razreda mjesečnih donacija u koji su se uključili. Odmah su se i informirali o načinima na koji mogu osigurati svoje prisustvo u budućem tematskom parku, te kako će im se kumulativno zbrajati sve donacije do iznosa od 7.500 kuna ukupno. Oni koji su sudjelovali u akciji imena na trećem dresu obaviješteni su kako se njihov donirani iznos također uračunava.

Svima onima koji nisu bili u mogućnosti doći, više informacija dostupno je na internet stranici www.nashajduk.hr gdje se mogu i uključiti u projekt, a u svakom trenutku mogu kontaktirati i Odjel za članstvo.

Na predstavljanju je svečano uručena i nagrada za najboljeg igrača Hajduka u sezoni 2016./17. po izboru članova. Prvi je navijačku nagradu dobio Ante Erceg, koji je u glasovanjima nakon svih prošlosezonskih utakmica zaradio najviše bodova navijača. Prigodnu plaketu uručio mu je Mate Bojčić, koji je odabran zbog doprinosa članskom forumu Udruge.

Ponosni smo što su naš projekt prepoznali i u tvrtki Tommy d.o.o. i na vlastitu inicijativu odlučili podržati navijače u nastavku projekta otkupa dionica. Broj obročnih otplatnih rata smanjen je tako s 20 na 18, čime će članovi Hajduka umjesto prvotnih više od 35 milijuna kuna platiti 31.855.500 kuna.

Dobra suradnja Našeg Hajduka i Tommyja nastavlja se tako i nakon kupoprodajnog ugovora kojim je 24,53 posto dionica kluba prešlo u vlasništvo navijača. U direktnim razgovorima s Udrugom iz ove tvrtke izraženo je oduševljenje projektom ‘Za sva vrimena!’, emotivnim scenama s ovotjednog prvog predstavljanja i posebno idejom uređenja tematskog parka na Poljudu posvećenog svim donatorima, kao krune cijelog projekta.

Zahvaljujemo gospodi Tomislavu i Zoranu Mamiću te njihovoj tvrtki Tommy u ime svih članova i navijača Hajduka, a svih podsjećamo i pozivamo da se što prije uključe jer odgovornost za uspjeh leži na svima nama!

I dalje svake godine moramo prikupiti nešto više od tri i pol milijuna kuna kako bi klub za sva vrimena bio u rukama onih koji su uvijek tu za njega. Naša je duga cesta ovom podrškom tvrtke Tommy postala nešto kraća ali nas čeka još dug put!

Svi smo odgovorni za uspjeh ovog projekta – svojim imenom i prezimenom!
Nema skrivanja, nema uzmaka!

Sad smo tu, danas, a za sva vrimena – Hajduk!

Udruga Naš Hajduk