Pripadaj Hajduku u svakom trenutku!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

S početkom nove nogometne sezone navijači pripadnost još uvijek neće moći pokazati tamo gdje ih Hajduk najviše treba, na Poljudu. Baš zato je važnije nego ikad da to učine učlanjivanjem u Klub,  kupnjom pretplate i sudjelovanjem u programu vjernosti.

–       Navijači su kroz povijest Hajduk nosili i vjerno bodrili, što najbolje pokazuje neprekidna tradicija članstva od 1911. godine. U ovom trenutku, kada još uvijek ne smijemo na stadion još jednom trebamo pokazati da stojimo iza Kluba, kojem pripadamo i čiji smo štit, kazao je Teo Prkić iz Odjela za članstvo Hajduka.

U 2020. godini Hajduku pripada više od 26 000 članova, što je i dalje rekord u Hrvatskoj. Pretplate za novu sezonu se svakodnevno prodaju iako navijači još uvijek ne mogu na stadion, a broj korisnika programa vjernosti raste iz dana u dan.

–       Vjernost i pripadnost Hajdukovih navijača nikad nije bila upitna i uvijek se pokazala kad je najviše trebalo. I zato ne sumnjamo da će navijači prepoznati ovaj trenutak i da će kroz članstvo, pretplate i sudjelovanje u programu vjernosti biti naš pokretač u sezoni koja je pred nama, zaključila je Julija Hrstić, direktorica marketinga Hajduka.

Postani član na https://hajduk.hr/klub/clanstvo.

Kupi pretplatu na https://ulaznice.hajduk.hr/hr/.

Skini aplikaciju Hajdukovog programa vjernosti na https://apps.apple.com/us/app/id1476035169 te na https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rocketdbs.nk_hajduk.