Pripadaj i ti za Hajdukov rođendan!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Tjedan proslave Hajdukovog 109. rođendana počeo je kvizom „Pod bijelim barjakom“, a za nastavak će se pobrinuti navijači koji će organizirati više od 40 akcija učlanjivanja po cijeloj Hrvatskoj i šire. Hajduk trenutno broji više od 15 000 članova, ali u rođendanskom mjesecu se očekuje da će još nekoliko tisuća članova iskazati svoju pripadnost Hajduku.

– Akcija Pripadaj za rođendan se pokazala kao pun pogodak, a čim smo kontaktirali DPH – ove i kvartovske ekipe preko 40 ih se odmah javilo da i oni žele organizirati akciju učlanjivanja u svom gradu, mjestu i kvartu. Zato se može kazati da je svim navijačima Hajduka rođendan i 13.2., rekli su iz Odjela za članstvo Hajduka.

Prvi vikend učlanjivanja počet će u petak navečer u Tučepima te u Pakoštanima gdje se organizira i Noć Hajduka. U subotu se može učlaniti u Obrovcu, Sinju, Zagvozdu, Jönköpingu, Travniku, Đakovu, Ćeralijama i Voćinu u Slavoniji. Nedjelju će obilježiti velika akcija učlanjivanja na Kmanu, a ostala mjesta u kojima se možete učlaniti su Trilj, Konjevrate, Hannover, Đulovac, Gradina, Grubišno Polje i Cerna u Slavoniji.

– Osamnaest akcija učlanjivanja u tri dana pokazuju da Hajduku pripada cijela Hrvatska, a za sljedeći vikend najavljene su i nove akcije stoga pozivamo sve one koji žele organizirati akciju učlanjivanja da se jave Odjelu za članstvo Hajduka, a ako se žele učlaniti da provjere gdje se najbliže mogu učlaniti, poručili su iz Odjela za članstvo Hajduka.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!