Pripadnost Hajduku raste, pogledajte i poredak Društava prijatelja Hajduka

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Iako se godina bliži kraju, broj članova i dalje raste. Dan prije 70. rođendana Torcide ukupna brojka članova popela se na 28 000, a velike zasluge pripadaju i Društvima prijatelja Hajduka.

Tako je DPH Stuttgart prestigao prošlogodišnji najbrojniji DPH Šibenik te su sada na prvom mjestu tablice DPH-ova s više od tisuću članova. Slijede ih Dubrovnik, Sinj, Zagreb i Mostar, a u Top 10 su i Društva iz Zadra, Makarske i Tučepi te DPH Steyr/Linz. Do kraja godine dovoljno je vremena za promjene poretka.

– Veseli nas rast broja članova i sigurni smo da ćemo do kraja godine nastaviti ovaj pozitivan trend. Iako su nam epidemiološke mjere uvelike onemogućile terenska učlanjivanja, što se i odrazilo na ukupan broj članova, velik broj navijača iskoristio je priliku i učlanio se online. Stoga pozivam sve one koji još nisu produžili članstvo, ili koji će tek sada po prvi puta iskazati pripadnost Hajduku kroz učlanjivanje, neka to naprave online, ili dolaskom u Odjel za članstvo, rekli su nam iz Odjela za članstvo.

Iskaži svoju pripadnost u samo par koraka na https://hajduk.hr/klub/clanstvo.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!