Priručnik za online učlanjivanje

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Svi vi koji ste se pokušali učlaniti online, a naišli ste na neke probleme na pravom ste mjestu. Kroz nekoliko jednostavnih koraka proći ćemo kroz proces učlanjivanja online kako bi i ove godine pokazali pripadnost Hajduku. Onaj glavni korak, želju da pripadate Hajduku, ste već učinili sve drugo su tehnikalije.

Ako želite učlaniti nekoga drugoga, a vi već imate profil na članskom sučelju člana možete dodati na Dodaj člana. Molimo vas pazite da unesete neki drugi mail od onog kojeg vi koristite kako uspješno završili proces online učlanjivanja.

U svakom trenutku stojimo vam na raspolaganju za pomoć putem navedenih kontakata:

Mail: clanstvo@nashajduk.hr
Facebook stranica: Naš Hajduk
Telefon: +38521 585 231

Koraci do pripadnosti Hajduku:

1. Na nekoj od stranica pronašli ste link koji vodi na članstvo u Hajduku (www.hajduk.hr/klub/clanstvo) ili ste do njega došli na stranici tako što ste pritisnuli na Klub, a zatim na Članstvo.
Na toj stranici koja izgleda kao na dolje priloženoj slici potrebno je kliknuti Učlani se ili produži članstvo online klikom ovdje. Uz to na navedenoj stranici možete vidjeti i broj članova u ovom trenutku kao i neke druge podatke vezane uz članstvo.

 

 

2. Nakon što ste kliknuli na Učlani se ili produži članstvo online klikom ovdje on vas vodi na Hajdukov web shop i nudi četiri opcije, a ako se želite učlaniti prava za vas je ona treća s lijeve strane ekrana koje će biti označena na slici a na njoj piše: Ukoliko želite postati član Hajduka kliknite OVDJE.

 

 

3. Nakon što ste kliknuli na OVDJE on vas vodi na stranicu gdje trebate upisati vaše podatke. Nekoliko savjeta za popunjavanje podataka:
A) Pazite da mail koji unosite nije već ranije unesen te da ga vi koristite jer će vam kasnije biti potreban
B) Popunite sva polja jer je to obaveza kako bi mogli završiti proces (osim broja putovnice)
C) Pazite i zapamtite šifru koju se unijeli jer ćete nju koristiti u budućnosti
D) Ako ne možete ići dalje nakon što ste kliknuli Učlani se provjerite koja polja trebate iznova ispuniti
Nakon što ste uspješno unijeli sve podatke kliknite UČLANI SE.

 

 

4. Ako su svi podaci točno uneseni vrijeme u dnu stranice piše: Prijava uspješna, verifikacijski link poslan na Vaš mail.
Tada je vrijeme da pregledate svoj mail jer bi na njemu kroz nekoliko minuta trebao doći mail od Hajduka u kojem se nalazi link na koji morate pritisnuti kako bi platili članarinu.

 

 

5. Nakon što ste kliknuli na link u mailu on vas vodi na stranicu na kojoj trebate kliknuti na košaricu članstva kako je i navedeno na dolje priloženoj fotografiji.

 

 

6. Kada ste kliknuli na košaricu članstva, sljedeći korak je kliknuti na PLAĆANJE.

 

 

7. Sustav vas je odveo na stranicu gdje trebate popuniti podatke vezane uz vašu karticu i nakon što pritisnete na Izvrši plaćanje postajete član Hajduka.

 

Hvala vam što ste pokazali pripadnost Hajduku i postali član.