Prvi jubilej je tu: Navijači Hajduka uraganski otvorili 2021. godinu

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Na dvanaesti dan od početka učlanjivanja Hajduk je već prešao brojku od 5000 navijača s plaćenom članarinom za 2021. godinu. Također, treba naglasiti da su navijači na račun Hajduka u posljednjih 10 godina uplatili iznos koji je već sada veći od 18 milijuna kuna što ih čini i najvećim sponzorom kluba.

Navijači Hajduka već godinama drže standard koji je impozantan i nezamisliv za sve druge klubove i navijače na ovim prostorima, a čini se da su ove godine to naumili podići za još jedan nivo.

Posljednji put kada je članska godina krenula 1. siječnja Hajduk je imao rekordnih 43 373 članova, a ove godine je ritam učlanjivanja znatno brži, nego li te rekordne 2016. godine.

Iako su sve članske aktivnosti stavljene po strani zbog maksimalne posvećenosti i pružanja pomoći potresom pogođenim područjima, brojka od 5000 članova probudila je nadu o rušenju članskog rekorda. Pomoć pogođenim područjima se nastavlja jednakom snagom i brzinom kao i učlanjivanje u jubilarnu, 110. godinu članstva u Hajduku.

U svom nedavnom pismu predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić je u svom obraćanju članovima poželio da 2021. bude prekretnica u svakom smislu. Imajući u vidu činjenicu da su navijači Hajduka već u prvim danima nove godine još jednom pokazali da pripadnost Hajduku nema alternativu, ne treba sumnjati kako će ova brojka višestruko narasti i biti štit Hajduku u ostvarivanju zacrtanih ciljeva.

Pripadnost Hajduku možete pokazati na https://nashajduk.hr/clanstvo-hajduk/.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!