Prvi jubilej je tu: Navijači Hajduka uraganski otvorili 2021. godinu

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Na dvanaesti dan od početka učlanjivanja Hajduk je već prešao brojku od 5000 navijača s plaćenom članarinom za 2021. godinu. Također, treba naglasiti da su navijači na račun Hajduka u posljednjih 10 godina uplatili iznos koji je već sada veći od 18 milijuna kuna što ih čini i najvećim sponzorom kluba.

Navijači Hajduka već godinama drže standard koji je impozantan i nezamisliv za sve druge klubove i navijače na ovim prostorima, a čini se da su ove godine to naumili podići za još jedan nivo.

Posljednji put kada je članska godina krenula 1. siječnja Hajduk je imao rekordnih 43 373 članova, a ove godine je ritam učlanjivanja znatno brži, nego li te rekordne 2016. godine.

Iako su sve članske aktivnosti stavljene po strani zbog maksimalne posvećenosti i pružanja pomoći potresom pogođenim područjima, brojka od 5000 članova probudila je nadu o rušenju članskog rekorda. Pomoć pogođenim područjima se nastavlja jednakom snagom i brzinom kao i učlanjivanje u jubilarnu, 110. godinu članstva u Hajduku.

U svom nedavnom pismu predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić je u svom obraćanju članovima poželio da 2021. bude prekretnica u svakom smislu. Imajući u vidu činjenicu da su navijači Hajduka već u prvim danima nove godine još jednom pokazali da pripadnost Hajduku nema alternativu, ne treba sumnjati kako će ova brojka višestruko narasti i biti štit Hajduku u ostvarivanju zacrtanih ciljeva.

Pripadnost Hajduku možete pokazati na https://nashajduk.hr/clanstvo-hajduk/.