Radio Dalmacija – Za sva vrimena na hajdučkim frekvencijama

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Posebno mjesto na svečanosti dodjele zahvala donatorima pripalo je i Radio Dalmaciji.

Najslušaniji dalmatinski radio ponosni je sponzor pionira Hajduka, dioničar i medijski partner, a odnedavno i stanovnik parka Za sva vrimena, čime se zauvijek smjestio među brojne navijače Bijelih na Poljudu.

Tom prilikom razgovarali smo s direktoricom marketinga Radio Dalmacije Majom Lekšić.

– Uz Hajduk smo od samih početaka Radio Dalmacije. Hajduk nosi i izaziva najveće i najčišće emocije, slično kao što to čini i radio kao medij, započela je priču o isprepletenosti Radija i Hajduka Maja Lekšić.

Osim u eteru, pripadnost i povezanost s Hajdukom ste istaknuli i ističete i na niz drugih načina.

– Radio Dalmacija je dugogodišnji sponzor Hajduka, a uz to je i dioničar kluba još iz doba kada su to postali i brojni navijači. Povezanost s navijačkom zajednicom iskazali smo i organizacijom učlanjivanja davne 2014. godine pod nazivom „Svi smo mi Hajduk“, nastavlja Maja s iskazima pripadnosti najvećeg dalmatinskog radija.

Ekipa Radio Dalmacije ne sakriva ponos jer se i njihovo ime nalazi tik uz najveće, uz Bajdu i Franu.  

– Ovo je logičan slijed podrške projektu i njime smo htjeli pokazati da za sva vrimena stojimo uz svoj klub. On živi u svima nama i jako smo sretni što smo imali priliku i na ovaj način ostaviti pečat među navijačima, zaključila je direktorica marketinga Maja Lekšić. 

Park Za sva vrimena postao je pravi rezervoar uspomena i emocija vezanih uz Hajduk. U ovom trenutku više od 2500 navijača je svoje ime rezervirali na nekom od slova navijačkog Parka, a tek oko 250 ih to još može učiniti sa 150 mjesečne donacije na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/, ako žele svoje mjesto s prednje strane Parka.