Radio Dalmacija – Za sva vrimena na hajdučkim frekvencijama

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Posebno mjesto na svečanosti dodjele zahvala donatorima pripalo je i Radio Dalmaciji.

Najslušaniji dalmatinski radio ponosni je sponzor pionira Hajduka, dioničar i medijski partner, a odnedavno i stanovnik parka Za sva vrimena, čime se zauvijek smjestio među brojne navijače Bijelih na Poljudu.

Tom prilikom razgovarali smo s direktoricom marketinga Radio Dalmacije Majom Lekšić.

– Uz Hajduk smo od samih početaka Radio Dalmacije. Hajduk nosi i izaziva najveće i najčišće emocije, slično kao što to čini i radio kao medij, započela je priču o isprepletenosti Radija i Hajduka Maja Lekšić.

Osim u eteru, pripadnost i povezanost s Hajdukom ste istaknuli i ističete i na niz drugih načina.

– Radio Dalmacija je dugogodišnji sponzor Hajduka, a uz to je i dioničar kluba još iz doba kada su to postali i brojni navijači. Povezanost s navijačkom zajednicom iskazali smo i organizacijom učlanjivanja davne 2014. godine pod nazivom „Svi smo mi Hajduk“, nastavlja Maja s iskazima pripadnosti najvećeg dalmatinskog radija.

Ekipa Radio Dalmacije ne sakriva ponos jer se i njihovo ime nalazi tik uz najveće, uz Bajdu i Franu.  

– Ovo je logičan slijed podrške projektu i njime smo htjeli pokazati da za sva vrimena stojimo uz svoj klub. On živi u svima nama i jako smo sretni što smo imali priliku i na ovaj način ostaviti pečat među navijačima, zaključila je direktorica marketinga Maja Lekšić. 

Park Za sva vrimena postao je pravi rezervoar uspomena i emocija vezanih uz Hajduk. U ovom trenutku više od 2500 navijača je svoje ime rezervirali na nekom od slova navijačkog Parka, a tek oko 250 ih to još može učiniti sa 150 mjesečne donacije na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/, ako žele svoje mjesto s prednje strane Parka.