Ruše se rekordi: Već 10 000 članova kliče “Hajduk i gotovo!”

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Najbolje ikad – tako bi se u dvije riječi mogao opisati ulazak navijača Hajduka u 2023. godinu.

U samo dva dana i jedno jutro Hajduk ima već 10 000 članova, brojač članova nezaustavljivo raste, a paralelno s njim i iznos eura koji se slijeva u Hajdukovu blagajnu. Ovom brojkom je premašen lanjski rekord od nešto više od 4 000 članova u dva dana, a postavljen je i novi rekord po broju članova u jednom danu. U Hajduk se 2. siječnja 2023. godine učlanilo 5 807 navijača čime se prestigao 4.3.2022. kada se učlanilo 2305 navijača.

U situaciji u kojoj veliki broj građana tek hvata konce povodom uvođenja eura, a problemi glede kartičnog plaćanja i internetskog bankarstva naziru se na svakom koraku, više od 10 000 onih najvjernijih pronašlo je način kako ispuniti svoju hajdučku dužnost.

U danima koji slijede mogu se očekivati akcije učlanjivanja, njih gotovo 20, po cijeloj zemlji i inozemstvu te rušenje visoko postavljenih članskih rekorda.

Proklamirani cilj za ovu godinu je 112 000 članova, brojka koju će navijači pokušati uloviti kako bi još jednom demonstrirali koliko su oni Hajduk, a Hajduk oni.

Članom Hajduka možete postati na https://hajduk.hr/klub/clanstvo.