S tribina Torcida kupa na najposebniju hajdučku “tribinu”

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Bučno je bilo u subotu na Torcida kupu gdje su posljednju utakmicu Hajduka u ovoj sezoni gledali brojni navijači u sklopu druženja Društava prijatelja Hajduka koje se održalo ovoga vikenda.

A kad se spomene Torcida Kup neizostavno je prisjećanje na Zvonimira Žnidaršića, dobrog duha Torcida Kupa, koji je nakon teške bolesti preminuo u listopadu 2019. godine.

Upravo zato, navijači su iskoristili ovo okupljanje da prikupe iznos za upis njegovog imena uz Hajduk za sva vrimena.

–       Kada smo već došli na „njegove“ tribine logično je da mu se zahvalimo na naš način i zauvijek smjestimo njegovo ime gdje zasigurno pripada, na Poljud, rekli su navijači koji su sudjelovali u akciji.

Barba Zvone je bio dio svake sportske manifestacije u gradu, bezuvjetna podrška sportašima i Torcida kup bez njega zasigurno neće biti isti.

Za realizaciju ove akcije zaslužni su organizatori Torcida Kupa.   

–  Bila nam je čast organizirati sve za upis imena našeg prijatelja s kojim smo zajedno radili na Torcida kupu i razvijali ga, a sve nas posebno veseli njegovo ime blizu njegovog voljenog Hajduka, rekli su nam. 

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!