Savršen Božićni poklon za svakog hajdukovca

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Potaknuti odličnim odazivom uoči lanjskog Božića i ove godine navijači nemaju dileme u vezi poklona ispod bora koji ostaje trajna uspomena za sva vrimena.

Ponovno se uvodi „ubrzani postupak“ upisa u park svih navijača. Bilo da želite posebno usrećiti nekog vama dragog hajdukovca ili jednostavno želite počastiti sebe, u preostala nešto više od dva tjedna imate mogućnost to učiniti.

Svi navijači koji na bilo kakav način stignu do potrebnog iznosa od 7500 u projektu otkupa dionica zaključno sa subotom 11. prosinca, odmah nakon zaključenja uplate će dobiti pločicu sa svojim imenom i prezimenom.

Pritom je potpuno svejedno hoće li uplata biti izvršena u gotovini, karticom jednokratno ili na rate – najvažnija je spoznaja da će ta pločica i prigodna kutija biti savršen poklon za Božić.

– Ime uz Hajduk zauvijek zasigurno je sjajan poklon za svakog navijača te se nadamo da će ono naći ispod puno borova za ovaj Božić, rekao je Tomislav Mikulić, voditelj projekta Za sva vrimena.

Za sva dodatna pitanja javi nam se na zasvavrimena@nashajduk.hr ili porukom na +385 99 6664569.

Podsjećamo, mjesta u Parku je ostalo tek nešto više od 600 budući da su brojni navijači Hajduka već odavno rezervirali svoje mjesto u vječnosti uz voljeni Klub, a koja su mjesta ostala slobodna možeš provjeriti na https://nashajduk.hr/park/.