Skoro 12 000 članova dalo doprinos izgradnji Hajdukovog kampa

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Prije nešto više od tjedan dana Hajduk je prešao brojku od 10 000 članova u 2020. godini. Do toga broja došlo se nikada ranije, a kao i prošle godine jubilarne članove očekuju nagrade i iznenađenja. Prvi ovogodišnji jubilarni član je Tomislav Ujević sa Splita 3 koji je danas s prijateljima posjetio Poljud gdje ih je u trofejnoj sali dočekao predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Hajduk je Tomislavu i prijateljima poklonio razgledavanje Poljuda, a uručen mu je i dres s brojem 12 i natpisom “Tebi pripadam” što je slogan pod kojim ove godine navijači iskazuju svoju vjernost Klubu.

– Prvi put u životu sam nešto dobio i zato mi je posebno drago što poklon stiže od Hajduka. Kada sam čuo da ću dobiti poklon i da povedem prijatelje brzo smo odlučili da možemo zanemariti posao na par sati jer posjet Poljudu u ovakvoj prigodi se ne propušta, uzbuđeno je prepričavao 10 000. član Tomislav Ujević.

Tomislav je i objasnio što za njega znači biti član Hajduka.

– To je moj grad, moj Klub i jednostavno se osjećam dužnim da budem član svake godine, a i vjerujem da ti novci od članstva idu za neke dobre svrhe, dodao je 10 000. član.

Nakon uručivanja poklona i predsjednik Marin Brbić prokomentirao je članstvo u 2020. godini.

– Ove godine već imamo skoro 12 000 članova što je jako dobra brojka. Nadam se da će ta dinamika biti još bolja i očekujem značajan broj do rođendana. Vjerujem da je veliki razlog i odluka Kluba da se sredstva od članarina ove godine namjenski koriste za izgradnju kampa što članovi i prepoznaju, rekao je predsjednik Marin Brbić.

Brojač članova i dalje se vrti i nadamo se da će Hajduk što prije doći do 20 000. člana i za njega pripremiti novo iznenađenje, a kakvo će ono biti za sada ostaje tajna.

 

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!