Skupština Našeg Hajduka: Hajdučka zajednica jača za 6 novih stručnjaka

Skupština Našeg Hajduka
WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

U amfiteatru Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnja u Splitu danas su na redovnoj skupštini Našeg Hajduka članovi prihvatili šest predloženih kandidata za Hajdučku zajednicu čime se broj članova povećao na osamnaest stručnjaka iz raznih područja.

Nove članove predložili su ranije izabrani redovni članovi Hajdučke zajednice.

–       Vodeći se do sada postavljenim kriterijima predložili smo šest novih redovnih članova Hajdučke zajednice. Kroz razgovore i analizu brojnih imena procijenili smo kako se ovih šest kandidata svojim znanjem i iskustvom mogu staviti na raspolaganje Hajduku kroz savjetodavnu i pripremnu ulogu Hajdučke zajednice, kazao je koordinator Hajdučke zajednice Zvonimir Akrap.

Svaki od novih kandidata kratko se predstavio članovima, a nakon toga se pristupilo glasovanju na kojem su članovi prihvatili sve predložene kandidate za redovne članove Hajdučke zajednice.

Novi članovi Hajdučke zajednice su: Boris Galić, Robert Kalinić, Norman Müller, Lukas Oliver Pavić, Stipan Rimac i Dražen Zec.

–       Hajdučka zajednica je prilika da budemo blizu svih bitnih dionika kluba, da se upoznajemo s funkcioniranjem kluba i pomognemo gdje možemo kada je potrebna naša pomoć, kazali su novoizabrani redovni članovi Hajdučke zajednice.

Uz temu Hajdučke zajednice Naš Hajduk je prezentirao rezultate članstva i projekta Za sva vrimena za 2021. godinu te sve učinjeno u prva dva mjeseca ove godine.

Učlanjivanje u 2022. godini obilježeno je ispisivanjem novih rekorda s više od 63 000 članova te s više od 5 milijuna kuna uplaćenih na račun Hajduka u ovom trenutku.

–       Ovo su brojke svih nas. Volontera, društava prijatelja Hajduka, podružnica Torcide, cijelog kluba i djelatnika Odjela za članstvo. Svatko od nas na svoj je način doprinio ovome rezultatu i za očekivati je nastavak rasta broja članova, vjerujemo i iznad 70 000, istaknuo je voditelj Odjela za članstvo Teo Prkić.

Prošla godina projekta Za sva vrimena također je obilježena izvanrednim brojkama. Ukupno je prikupljeno više od 5 milijuna kuna, a godinu je obilježilo svečano otvorenje parka na Poljudu te osnaživanje uloge drugog najvećeg dioničara kupnjom 1,86 % dionica od tvrtke Konstruktor u stečaju te donacije tvrtke Studenac koja je Našem Hajduku darovala 1.86 % dionica.

S time se udio navijača u vlasničkoj strukturi popeo na 28,26 %.

–      Mjesta u parku na Poljudu je sve manje, trenutno s prednje strane tek oko 320 mjesta. Pozivam sve da što prije osiguraju svoja mjesta uz Hajduk zauvijek, naglasio je voditelj projekta otkupa Tomislav Mikulić.

Ovo je prva redovna Skupština u 2022. godini, a iduća je na rasporedu na ljeto.