Skupština Našeg Hajduka: Predlaže se 6 novih članova Hajdučke zajednice

Barjak Naš Hajduk
WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Skupština Našeg Hajduka održat će se 12. ožujka u 11 sati na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje koji se nalazi na adresi Ruđera Boškovića 32 u Splitu. Na skupštini će biti predstavljeno novih 6 kandidata za redovne članove Hajdučke zajednice.


Hajdučka zajednica pripremno je tijelo za buduće kandidate za Nadzorni odbor Hajduka koje ima i savjetodavnu ulogu te njeni članovi svojim poslovnim kontaktima, iskustvom i znanjem stoje na raspolaganju klubu.


Predloženi kandidati za Hajdučku zajednicu su: Boris Galić (Imperial rivijera d.d., predsjednik Nadzornog odbora), Robert Kalinić (Sonnenberg Wealth Management AG, Zürich, partner za poslovanje s financijskom imovinom na globalnim tržištima i privatnim klijentima u Švicarskoj), Norman Müller, (Huawei technologies, direktor marketinga i razvoja poslovanja), Lukas Oliver Pavić (Allianz Hrvatska d.d., član Uprave zadužen za prodaju), Stipan Rimac (Trawelt consulting d.o.o., partner i brand consultant) i Dražen Zec (Provider service d.o.o., član Uprave i suvlasnik).


Kao što je i prethodno najavljeno, redovni članovi Hajdučke zajednice će članovima na skupštini predlagati potencijalne nove članove te će ih Skupština potvrđivati.


Uz potvrđivanje novih redovnih članova Hajdučke zajednice, članovi će razgovarati i o postignućima u prošloj godini i ostvarenom na početku 2022 godine. Također, članovima će biti prezentiran i Pravilnik o provedbi izbora za prijedlog članova Nadzornog odbora HNK Hajduk š.d.d.


Detalje o kandidatima saznajte na https://nashajduk.hr/pogledaj-predlozene-kandidate-za-hajducku-zajednicu-2/.


Prijave za sudjelovanje na redovnoj skupštini traju do 8. ožujka u 23:59, a prijaviti se može slanjem imena, prezimena i članskog broja na email skupstina@nashajduk.hr.


Cijeli tekst poziva pronađite na https://nashajduk.hr/poziv-na-skupstinu-naseg-hajduka-2/.