Skupština Našeg Hajduka za mjesec dana: Ovo je godina rekorda!

Barjak Naš Hajduk
WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

U utorak, 15. studenog 2022. s početkom u 19:50 održat će se redovita izborna Skupština Našeg Hajduka u dvorani Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje.

Naš Hajduk poziva članove da se prijave i dođu na Skupštinu na kojoj će se prezentirati rezultati ostvareni u ovoj godini te najava aktivnosti za 2023. godini, a bit će izabran i novi Upravni odbor Našega Hajduka.

– Ova godina je bez sumnje godina rekorda. U njoj su srušeni svi povijesni članski rekordi, prikupljen je rekordan iznos u projektu otkupa dionica, a navijači su stigli do 30,12 posto vlasničkog udjela u Hajduku. Održani su i elektronski izbori za Nadzorni odbor Hajduka na kojima je sudjelovao najveći broj članova do sada, a ovoga puta su članovi imali priliku birati i kandidate iz Hajdučke zajednice, istaknuo je predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić.

Prijavu na Skupštinu koja sadržava ime, prezime i broj člana možete poslati na mail skupstina@nashajduk.hr do 11. studenog u 23:59.

– Pozivamo sve članove da nam se pridruže na Skupštini te da zajednički zaključimo ovu sjajnu navijačku godinu i najavimo onu koja uskoro dolazi, pozvao je tajnik Našeg Hajduka Domikulić navijače.

Cjelokupni tekst poziva možete preuzeti na https://nashajduk.hr/poziv-na-redovitu-izbornu-skupstinu/.