Slaven Vuković Vuk – uz Hajduk Za sva vrimena

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Desetljeće je prošlo otkako je na tragičan način ugašen život Slavena Vukovića Vuka. U dobi od 28 godina navijač Hajduka s otoka Krka poginuo je u prometnoj nesreći dok je putovao na vjenčanje na kojem je trebao biti kum.

Slavenova smrt bila je strašan udarac za njegove prijatelje, ali i brojne druge navijače Hajduka s najsjevernijeg i najvećeg hrvatskog otoka.

Godine prolaze, nakupilo ih se već 10 otkako je omiljeni Vuk napustio ovaj svijet, ali uspomena na njega ne blijedi. Povodom 10. godišnjice tragične pogibije, njegovi prijatelji, braća s tribine i predstavnici Društva prijatelja Hajduka otok Krk obišli su mjesto stradanja i odali mu počast.

– Slavene, nema te već 10 godina, ali si s nama u srcima, molitvama i mislima. I onda kad ne bude nas bilo pivat će se pisme naše, poručili su iz DPH otok Krk.

Dan je protekao u pričama i sjećanjima njegovog oca i svih prisutnih na sve zajedničke dogodovštine s tribine i mnogih putovanja za voljenim Hajdukom.

– Ni nakon 10 godina nije zaboravljeno njegovo ime i prezime od ljudi s kojima je provodio sate na putovanjima prateći najveći klub na ovim prostorima – Hajduk Split, posebno emotivan je bio Slavenov otac Slobodan.

Usput su svi posjetili Poljud i uplatili iznos kojim su Slavenovo ime upisali u park Za sva vrimena na Poljudu.

Saznaj više o projektu Za sva vrimena na https://nashajduk.hr/.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!