Špiro Guberina zauvijek u navijačkom Parku! Održana još jedna svečana dodjela zahvala!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Park Za sva vrimena opet je bio središte najljepših hajdučkih emocija. Na svečanosti dodjele zahvala donatorima brojni navijači upisani su u Park, koji svakim novim imenom postaje sve ispunjeniji.

Navijači su primili repliku pločice sa svojim imenom i prezimenom, identičnu onoj koja se nalazi u parku Za sva vrimena i koja ostaje zauvijek na Poljudu. Svaka od replika imat će posebno mjesto u njihovim domovima, uredima i na brojnim drugim mjestima na kojima će ponosno istaknuti ovaj hajdučki znamen.

Na samom početku dodjele okupljenima se obratio tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić.

– Svi smo mi tu dio Hajduka i s posebnim ponosom ćemo vam danas uručiti vašu pločicu s kojom ulazite u hajdučku vječnost. Park je otvoren prije nešto više od godinu dana i svakim novim imenom postaje ljepši i vrjedniji spomenik navijačkoj ljubavi prema Hajduku, kazao je Domikulić.

Svaki navijač koji je svoje ime upisao u Park jedinstvena je priča, a jedna od njih je i rođendanski poklon za gospodina Vjekoslava Mazića kojeg su pripremili supruga i sin.

–       Bio sam iznenađen i ovo je zaista najbolji mogući rođendanski poklon. Cijela naša obitelj je uvijek uz Hajduk i svaka najmanja sitnica prilagođava se Hajduku, ispričao je otac Vjekoslav.

Među brojnim poznatima koji su svoje ime zauvijek ostavili uz Hajduk svakako će se posebno isticati i ono velikog glumca i zaljubljenika u Hajduk, Špira Guberine, čije ime su upisali navijači iz DPH Šibenik.

–       Jednom je Špiro kazao da bi htio živjeti vječno i zauvijek drukati za Hajduk. Za njega nikada nije bila upitna pripadnost Hajduku, posebno kada znamo da ga je proslavila uloga u Velom mistu, koje je inspirirano i Hajdukom, prisjetio se sin Boris Guberina.

Za kraj je priređeno iznenađenje koje je pripremano više od mjesec dana pa je tako Dina Lokin uspješno iznenadila i ostavila bez riječi zaručnika Darka Rodića.

–       Nisam posumnjao u niti jednom trenutku što mi se sprema. Ostao sam bez riječi i presretan sam što će se moje ime naći u Parku svih navijača Hajduka, rekao je vidno iznenađeni Darko Rodić.

Nakon svake svečanosti brojke rastu, a trenutno je donirano više od 20 milijuna kuna, u nepunih 6 godina. Više od pet tisuća donatora je sudjelovalo i dalje sudjeluju u projektu, a svoje ime u Parku osiguralo je više od 1700 navijača.

 Svi oni koji im se žele pridružiti to mogu učiniti na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.