Stručnjaci o suvlasničkoj ulozi Našeg Hajduka

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

U srijedu, 24. travnja s početkom u 17:00 sati Naš Hajduk organizira javnu diskusiju pod nazivom “Izazovi suvlasničke uloge Našeg Hajduka” koja će se održati u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu.

– Za nas je ovo iznimno važan događaj, ne samo zbog teme već i zbog članova koji će imati priliku upoznati se sa tematikom, a imat će priliku i iznijeti svoja razmišljanja. Također, ovo je izvrsna prilika da s vrhunskim stručnjacima razgovaramo o pitanjima koja nas i Hajduk očekuju u budućnosti, rekao je član Upravnog odbora Našeg Hajduka Ante Krnić.

Prijave za događaj još uvijek su otvorene, a osim predstavnika udruge Luke Domikulića i Ante Krnića, sudjelovat će prof.dr.sc. Želimir Dulčić, prof.dr.sc Neven Šerić, Zvonimir Akrap mr.sc i Stjepan Laća mr.sc.

Prof. dr. sc. Želimir Dulčić, redoviti je profesor u trajnom Zvanju na Katedri za menadžment, Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu. Rođen je 2. rujna 1953. godine u Splitu, magistrirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a doktorirao na Ekonomskom fakultetu u Splitu u području organizacije i menadžmenta. U okviru posebnih programa znanstvenog usavršavanja boravio je u Italiji, SAD-u i Velikoj Britaniji. Objavio je 2 autorske knjige, 13 poglavlja u knjizi i 1 udžbenik, preko 90 znanstvenih radova te više od 50 stručnih radova.

Prof. dr. sc. Neven Šerić, redoviti je profesor marketinga na Ekonomskom fakultetu u Splitu gdje je i 1988. godine diplomirao. Bio je najbolji student svoje generacije, a dobio je i rektorovu nagradu za   izvanredne   rezultate   tijekom   studija. Magistrirao je 2002. godine   na   znanstvenom poslijediplomskom  studiju  Financije   i   osiguranje, a doktorat je obranio 2005. godine. Iza njega je 30 godina radnog iskustva u međunarodnom poslovanju, na rukovodećim pozicijama. Autor je 8 znanstvenih knjiga, 10  stručno  popularnih knjiga,  a izdao je i 8 poglavlja  u  znanstvenim  knjigama, tri recenzirane nastavne skripte, sedamdesetak znanstvenih i tristotinjak stručnih objavljenih radova.

Zvonimir Akrap magistar je ekonomije, a trenutno je zaposlen na poziciji člana Uprave OTP banke Hrvatska gdje je zadužen za poslovanje s gospodarstvom i financijskim tržištima.

Stjepan Laća radi kao vanjski suradnik na katedri za računovodstvo Ekonomskog fakulteta u Splitu.

Prijaviti se možete na mail javnadiskusija@nashajduk.hr. U mailu navedite ime, prezime i broj članske iskaznice.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!