Stručnjaci o suvlasničkoj ulozi Našeg Hajduka

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

U srijedu, 24. travnja s početkom u 17:00 sati Naš Hajduk organizira javnu diskusiju pod nazivom “Izazovi suvlasničke uloge Našeg Hajduka” koja će se održati u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu.

– Za nas je ovo iznimno važan događaj, ne samo zbog teme već i zbog članova koji će imati priliku upoznati se sa tematikom, a imat će priliku i iznijeti svoja razmišljanja. Također, ovo je izvrsna prilika da s vrhunskim stručnjacima razgovaramo o pitanjima koja nas i Hajduk očekuju u budućnosti, rekao je član Upravnog odbora Našeg Hajduka Ante Krnić.

Prijave za događaj još uvijek su otvorene, a osim predstavnika udruge Luke Domikulića i Ante Krnića, sudjelovat će prof.dr.sc. Želimir Dulčić, prof.dr.sc Neven Šerić, Zvonimir Akrap mr.sc i Stjepan Laća mr.sc.

Prof. dr. sc. Želimir Dulčić, redoviti je profesor u trajnom Zvanju na Katedri za menadžment, Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu. Rođen je 2. rujna 1953. godine u Splitu, magistrirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a doktorirao na Ekonomskom fakultetu u Splitu u području organizacije i menadžmenta. U okviru posebnih programa znanstvenog usavršavanja boravio je u Italiji, SAD-u i Velikoj Britaniji. Objavio je 2 autorske knjige, 13 poglavlja u knjizi i 1 udžbenik, preko 90 znanstvenih radova te više od 50 stručnih radova.

Prof. dr. sc. Neven Šerić, redoviti je profesor marketinga na Ekonomskom fakultetu u Splitu gdje je i 1988. godine diplomirao. Bio je najbolji student svoje generacije, a dobio je i rektorovu nagradu za   izvanredne   rezultate   tijekom   studija. Magistrirao je 2002. godine   na   znanstvenom poslijediplomskom  studiju  Financije   i   osiguranje, a doktorat je obranio 2005. godine. Iza njega je 30 godina radnog iskustva u međunarodnom poslovanju, na rukovodećim pozicijama. Autor je 8 znanstvenih knjiga, 10  stručno  popularnih knjiga,  a izdao je i 8 poglavlja  u  znanstvenim  knjigama, tri recenzirane nastavne skripte, sedamdesetak znanstvenih i tristotinjak stručnih objavljenih radova.

Zvonimir Akrap magistar je ekonomije, a trenutno je zaposlen na poziciji člana Uprave OTP banke Hrvatska gdje je zadužen za poslovanje s gospodarstvom i financijskim tržištima.

Stjepan Laća radi kao vanjski suradnik na katedri za računovodstvo Ekonomskog fakulteta u Splitu.

Prijaviti se možete na mail javnadiskusija@nashajduk.hr. U mailu navedite ime, prezime i broj članske iskaznice.