Studenac donirao 10 000 dionica Našem Hajduku za skok na 28,25 %!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Tvrtka Studenac d.o.o. i Udruga Naš Hajduk sklopili su 30. studenog Ugovor o darovanju 10 000 dionica HNK Hajduk.

Potpisom ovoga Ugovora Naš Hajduk je narastao za dodatnih 1,86 % dionica što s dosadašnjih 26,39 % čini ukupno 28,25 % udjela u temeljnom kapitalu HNK Hajduk.

Donacijom 10 000 dionica Hajduka Studenac se svrstao u red najvećih donatora u sklopu projekta otkupa. Trgovački lanac Studenac već tri desetljeća njeguje tradicije i povezanosti s Dalmacijom, ljudima i zajednicom, a ovom donacijom to su i potvrdili.

– Studenac je snažno vezan uz područje jadranske obale, a nakon što smo u lipnju pokroviteljstvom podržali dva najpoznatija hrvatska teniska turnira – WTA Croatia Bol Open i ATP Plava Laguna Croatia Open Umag, sada i donacijom Udruzi Naš Hajduk dajemo podršku lokalnoj zajednici, posebno onoj nogometnoj. Naime, sport je u Hrvatskoj oduvijek jedan od čimbenika koji povezuju i donose radost, a baš kao prava trgovina-susjed, sa zadovoljstvom nastavljamo doprinositi svojoj zajednici, poručili su iz Studenca.

Navijači okupljeni u Naš Hajduk s projektom otkupa dionica započeli su 2016. godine, a tijekom 5 godina svoj udio povećali su na 28,25 % te dodatno učvrstili poziciju drugog najvećeg dioničara HNK Hajduk.

Značaj ove donacije za sve navijače je izniman.

– Zahvaljujemo tvrtki Studenac na suradnji i donaciji te što su prepoznali ulogu i važnost navijača Hajduka. Hajduk kao simbol i kao nogometni klub neodvojivi su od Dalmacije, a na ovaj način jača se ta spona zajednice i kluba. Navijači Hajduka kojih ima diljem Hrvatske i svijeta najveća su snaga Hajduka. Za sve nas je ovo jedan od povijesnih koraka u ostvarenju konačnog cilja i dodatno nas motivira za nastavak rada, istaknuo je predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić.