Sve u znaku velikog jubileja: Hajduk dobio dodatni motiv uoči ključnog perioda sezone

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Dok se Hajduk pripremao za dvostruki program u Velikoj Gorici, gdje ga čeka prvenstvena, a poslije nje i Kup utakmica, njegovi navijači nastavili su s ispunjavanjem svoje hajdučke dužnosti za ovu godinu.

Radio je jako brojač članova proteklih dana te je prijeđena brojka od 20.000 članova što je izvrstan rezultat.

– Učlanjivanje za 2021. započelo je na samu Novu godinu, a u nepuna dva i pol mjeseca već je više od 20.000 onih koji su svoju pripadnost Hajduku potvrdili plaćanjem članarine, naglasio je Teo Prkić, voditelj Odjela za članstvo.

Lijepa je to spoznaja za cjelokupnu hajdučku obitelj, kao i za navijače i stručni stožer uoči dvaju važnih izazova u Velikoj Gorici. Također, i dodatna motivacija da se s pobjedama vrate u Split.

– Inače, sve nekako protječe u znaku broja 20. Godina 2020., za koju se nadamo da se neće više ponoviti, je iza nas, Hajduk u ovoj ima već više od 20.000 članova, a sveukupno je probijena cifra od nevjerojatnih 20.000.000 kuna koliko su navijači uplatili od 2011. do danas na račun Hajduka samo kroz članarine, ispričao je voditelj Odjela za članstvo.

Brojke nastavljaju rasti već ovog vikenda kada se održavaju brojne terenske akcije učlanjivanja diljem Hrvatske. Kroz subotu se navijači imaju priliku učlaniti u Bristu, Drveniku, Makarskoj, Otoku, Zadru, Vidu te na Pujankama, a u nedjelju u još jednom splitskom kvartu, na Kmanu. Uz to, učlaniti se možete i na https://nashajduk.hr/clanstvo/ bez obzira gdje bili.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!