Svjetski juniorski rekorder član Hajduka

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Četiri dana nakon što ga je uoči velikog derbija pozdravio krcati Poljud, Franko Grgić posjetio je Hajdukov Odjel za članstvo gdje je, kako sam kaže, ostvario želju i učlanio se u voljeni klub.

– Strastveni sam navijač. Ranije sam redovno išao na utakmice, a sad zbog brojnih obveza ne stignem gledati Hajduk u onolikoj mjeri koliko bih to htio, kazao je Franko.

Osim što ga je pozdravilo 30 000 navijača, Franko je imao čast primiti Hajdukov dres od voditelja Akademije „Luka Kaliterna” Bore Primorca.

– Sretan sam što su mi rezultati priuštili taj neopisiv osjećaj. Izlazak na Poljud pred tolikim brojem navijača je poseban, a  pogled s terena, u onakvoj atmosferi je jedinstven, dodao je.

Ovaj 16-godišnji Splićanin krajem kolovoza je osvojio naslove svjetskog juniorskog prvaka na 800 i 1500 metara slobodnim stilom, a koliko su njegovi rezultati bili impresivni najbolje govore podaci da bi u seniorskoj konkurenciji na proteklih nekoliko Olimpijskih igara redovito završavao među TOP 5.

S Frankovim učlanjenjem, Hajduk je još jedan korak bliže brojci od 30.000 članova za 2019. godinu, a učlaniti se može dolaskom u Odjel za članstvo ili putem web stranice Hajduka.