Tisuću novih članova u dva dana! Kman prestigao Pujanke, a Barutana već u nedjelju nastavlja izazov!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

U akciji Pripadaj za rođendan, u samo dva dana učlanjeno je novih 1000 članova Hajduka. Organizirano je ukupno 18 akcija učlanjivanja diljem Hrvatske i šire, a posebno je bilo zanimljivo na akcijama učlanjivanja u splitskim kvartovima. Pujanke su sa svojom akcijom na kojoj je učlanjeno 117 članova držale rekord, ali Kman je nakon jučerašnjeg učlanjivanja zasjeo na prvo mjesto sa 136 članova.

– Broj članova je u skladu s očekivanjima, Hajduk godinama ima najviše članova u Hrvatskoj, a upravo članovi su temelj kluba. Ove akcije su još jedan dokaz veličine Hajduka i veselimo se najavi novih diljem Hrvatske i Europe, a nadamo se da će i ostali splitski kvartovi prihvatiti izazov i organizirati akcije učlanjivanja, kazali su u Odjelu za članstvo.

Treba dodati i da više od 200 navijača učlanilo u Odjelu za članstvo na Poljudu uoči utakmice s Lokomotivom.

Već u nedjelju se priprema velika akcija učlanjivanja na splitskoj Barutani. Može li Barutana prestići Kman saznat ćemo uskoro. Osim organiziranih terenskih akcija učlanjivanja, od ove je godine omogućeno i učlanjivanje u splitskim kafićima Krom, Flag Pub, Exhibeo i solinskoj Auri.

Izvan Splita, vrijedi istaknuti više od 100 članova u Obrovcu gdje je uz proslavu rođendana Hajduka, održana i veličanstvena proslava petog rođendana tamošnjeg Društva prijatelja Hajduka.

– Brojne terenske akcije su najavljene gotovo u svim dijelovima Lijepe naše i šire pa vjerujemo da slijedi još jedan dobar vikend koji će pokazati kome pripadamo, kažu u Odjelu za članstvo.

Hajduk u novoj godini nakon samo dva mjeseca i ususret 109. rođendanu broji više od 16 000 članova, a osim navedenih mjesta učlaniti se može u Odjelu za članstvo na Poljudu i na https://hajduk.hr/klub/clanstvo.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!