Tisuću novih članova u dva dana! Kman prestigao Pujanke, a Barutana već u nedjelju nastavlja izazov!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

U akciji Pripadaj za rođendan, u samo dva dana učlanjeno je novih 1000 članova Hajduka. Organizirano je ukupno 18 akcija učlanjivanja diljem Hrvatske i šire, a posebno je bilo zanimljivo na akcijama učlanjivanja u splitskim kvartovima. Pujanke su sa svojom akcijom na kojoj je učlanjeno 117 članova držale rekord, ali Kman je nakon jučerašnjeg učlanjivanja zasjeo na prvo mjesto sa 136 članova.

– Broj članova je u skladu s očekivanjima, Hajduk godinama ima najviše članova u Hrvatskoj, a upravo članovi su temelj kluba. Ove akcije su još jedan dokaz veličine Hajduka i veselimo se najavi novih diljem Hrvatske i Europe, a nadamo se da će i ostali splitski kvartovi prihvatiti izazov i organizirati akcije učlanjivanja, kazali su u Odjelu za članstvo.

Treba dodati i da više od 200 navijača učlanilo u Odjelu za članstvo na Poljudu uoči utakmice s Lokomotivom.

Već u nedjelju se priprema velika akcija učlanjivanja na splitskoj Barutani. Može li Barutana prestići Kman saznat ćemo uskoro. Osim organiziranih terenskih akcija učlanjivanja, od ove je godine omogućeno i učlanjivanje u splitskim kafićima Krom, Flag Pub, Exhibeo i solinskoj Auri.

Izvan Splita, vrijedi istaknuti više od 100 članova u Obrovcu gdje je uz proslavu rođendana Hajduka, održana i veličanstvena proslava petog rođendana tamošnjeg Društva prijatelja Hajduka.

– Brojne terenske akcije su najavljene gotovo u svim dijelovima Lijepe naše i šire pa vjerujemo da slijedi još jedan dobar vikend koji će pokazati kome pripadamo, kažu u Odjelu za članstvo.

Hajduk u novoj godini nakon samo dva mjeseca i ususret 109. rođendanu broji više od 16 000 članova, a osim navedenih mjesta učlaniti se može u Odjelu za članstvo na Poljudu i na https://hajduk.hr/klub/clanstvo.