Torcida Spinut – poljudski susjedi odabrali posebno mjesto u parku Za sva vrimena

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Još jedna kvartovska ekipa navijača Hajduka odlučila se upisati u park Za sva vrimena i tako se pridružila već brojnim podružnicama Torcide, društvima prijatelja Hajduka, pojedincima i pravnim osobama koje su to već učinile.

– Nakon što smo čuli da smo jedan od splitskih kvartova koji još uvijek nije osigurao svoje mjesto u parku Za sva vrimena, požurili smo to učiniti što prije, i eto i nas sada tu uz Hajduk za sva vrimena, prepričavaju navijači sa Spinuta čija će se pločica naći u navijačkom parku podno zapadne tribine Poljuda.


Momci koji su Hajdukovi susjedi s voljenim su klubom i pogled na Poljud im je praktički svakodnevica, od danas imaju još jedan detalj koji će im uljepšavati taj pogled, mjesto u vječnosti s Hajdukom kojim ostaju s njim vezani zauvijek.

– Ipak smo mi praktički prvi kvart do Poljuda, tu smo odrastali skupa s Hajdukom. Mjesto smo rezervirali s druge strane slova H jer je većina Torcidinih ekipa baš tu, a i drago nam je da smo baš mi prvi na novim mjestima. Također, čast nam je što smo u blizini pločice velikog Žana koji je bezvremenski simbol Torcide, poručuju navijači sa Spinuta.


Park se tako nastavlja rapidno puniti, a ako i vi želite smjestiti sebe uz Hajduk i Torcidu Za sva vrimena, to možete učiniti na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.