Torcida Spinut – poljudski susjedi odabrali posebno mjesto u parku Za sva vrimena

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Još jedna kvartovska ekipa navijača Hajduka odlučila se upisati u park Za sva vrimena i tako se pridružila već brojnim podružnicama Torcide, društvima prijatelja Hajduka, pojedincima i pravnim osobama koje su to već učinile.

– Nakon što smo čuli da smo jedan od splitskih kvartova koji još uvijek nije osigurao svoje mjesto u parku Za sva vrimena, požurili smo to učiniti što prije, i eto i nas sada tu uz Hajduk za sva vrimena, prepričavaju navijači sa Spinuta čija će se pločica naći u navijačkom parku podno zapadne tribine Poljuda.


Momci koji su Hajdukovi susjedi s voljenim su klubom i pogled na Poljud im je praktički svakodnevica, od danas imaju još jedan detalj koji će im uljepšavati taj pogled, mjesto u vječnosti s Hajdukom kojim ostaju s njim vezani zauvijek.

– Ipak smo mi praktički prvi kvart do Poljuda, tu smo odrastali skupa s Hajdukom. Mjesto smo rezervirali s druge strane slova H jer je većina Torcidinih ekipa baš tu, a i drago nam je da smo baš mi prvi na novim mjestima. Također, čast nam je što smo u blizini pločice velikog Žana koji je bezvremenski simbol Torcide, poručuju navijači sa Spinuta.


Park se tako nastavlja rapidno puniti, a ako i vi želite smjestiti sebe uz Hajduk i Torcidu Za sva vrimena, to možete učiniti na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!