Torcida u vječnost upisala Špacu i Čabu

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Kako je i najavljeno uoči utakmice s Lokomotivom, Torcida je sredstva skupljena u donatorske kutije na sjeveru namijenila za upis legendarnog trenera Stanka Poklepovića Špace u tematski park koji će biti izgrađen na Poljudu kao kruna projekta otkupa dionica „Za sva vrimena“.

Dio počasti velikanu bila je i fantastična koreografija koju su Špaci posvetili uz njegovu poznatu izjavu o Hajdukovoj neuništivosti. Navijači su se odazvali pozivu te je za njegovo ime u parku skupljeno 18103 kune, a taj iznos Torcida je donirala za otkup dionica.

Uz Špacu, ovom prilikom, pripadnici Torcide uplatili su i 5590 kuna koliko je bilo potrebno do iznosa od 7500 kuna kako bi u vječnosti uz Hajduk stajalo i ime Pave Grubišića Čabe.

–    Oba ova imena predstavljaju simbole Hajduka, ali ovim putem pozivamo sve pripadnike Torcide i navijače Hajduka da i svojim imenima i sudjelovanjem podrže projekt otkupa dionica, da se uključe što prije, rekli su nam iz kluba navijača Torcida.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!