U carstvu čipke svaki treći član je i donator!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Ima među hajdučkim pukom raznih zanimljivosti i svaka je na svoj način posebna. Priče su to pune emocija, ali često donose i zanimljive statističke podatke. Jedan takav stiže nam s Paga gdje je svaki treći član Hajduka ujedno i donator u projektu otkupa Za sva vrimena.

Odakle tolika ljubav i privrženost Hajduku na Pagu pojasnio je Ivan Valentić, tajnik u Društvu prijatelja Hajduka na Pagu.Motivacija navijača s Paga je jednostavna i ona uvijek kreće iz ljubavi prema Hajduku i vjeri da su navijači ti koji najviše vole klub i da on treba biti u njihovim rukama za sva vrimena, odmah je na startu naglasio Ivan.
Naravno, kao i svi drugim navijačima, najvažniji ritual je odlazak na Poljud i bezuvjetna podrška Bijelima.

– Vjerujem da nema utakmice Hajduka na kojoj nije bio netko s Paga. Većina nas dolazi na svaku, a kako sad nema utakmica može se reći da je dio sredstava otišao za otkup dionica. Ionako je bitno da na kraju stignu do Hajduka, prepričao je Ivan uz nadu u brzi povratak publike na Poljud.

Među donatorima posebno se ističe gospodin Josip Jeger Kustić. Po čemu je njegova priča zanimljiva?

– Svoje ime i ime svog sina već je upisao u park Za sva vrimena, a pridružit će im se i dvoje unučadi kako bi se cijela obitelj našla na Poljudu zauvijek, prepričao nam je Ivan motivaciju najvećeg donatora.

Broj donatora na Pagu se stalno povećava pa volonteri Društva prijatelja najavljuju da će uskoro i svaki drugi član s Paga biti i donator.

– Svaki donator i svaki doprinos da Hajduk ostane klub svojih navijača je važan i zato nastavljamo dalje s našim aktivnostima i pozivamo sve da se priključe projektu Za sva vrimena, zaključio je Ivan ovu donatorsku priču s Paga.

Postani i ti donator na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.