U mjesec dana navijači skupili pola milijuna kuna za dodatni paket dionica Hajduka

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Na konferenciji za medije tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić istaknuo je uspjeh projekta kupnje dodatnih 10 000 dionica tvrtke Konstruktor i stjecanja kontrolnog paketa dionica. 

– Prije mjesec dana smo mi, navijači, još jednom pokazali kolika je naša snaga i posvećenost Hajduku te smo kupili dodatni paket od 10 000 dionica čime smo postali vlasnici kontrolnog paketa dionica Hajduka. Ovim potezom dali smo do znanja da naš cilj o 50 + 1 dionici mislimo ostvariti u budućnosti, rekao je Domikulić. 

 

Trideset dana kasnije objavljeno je kako je iznos uspješno prikupljen zahvaljujući brojnim donacijama privatnih i pravnih osoba čime će klupske boje, grb i ime Hajduka zauvijek ostati zaštićeni.

– Ovom prilikom želimo zahvaliti gotovo 1000 onih koji su uz uobičajene donacije u projektu sudjelovali dodatnim donacijama, u prosjeku vrijednosti 200 kuna. Za ostatak prikupljenih sredstava zaslužne su pravne osobe i poslovna zajednica koja je i ovaj put pokazala kako podupire i prepoznaje projekt Hajduka kao kluba svojih članova i na tome im hvala, kazao je Domikulić.