U mjesec dana navijači skupili pola milijuna kuna za dodatni paket dionica Hajduka

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Na konferenciji za medije tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić istaknuo je uspjeh projekta kupnje dodatnih 10 000 dionica tvrtke Konstruktor i stjecanja kontrolnog paketa dionica. 

– Prije mjesec dana smo mi, navijači, još jednom pokazali kolika je naša snaga i posvećenost Hajduku te smo kupili dodatni paket od 10 000 dionica čime smo postali vlasnici kontrolnog paketa dionica Hajduka. Ovim potezom dali smo do znanja da naš cilj o 50 + 1 dionici mislimo ostvariti u budućnosti, rekao je Domikulić. 

 

Trideset dana kasnije objavljeno je kako je iznos uspješno prikupljen zahvaljujući brojnim donacijama privatnih i pravnih osoba čime će klupske boje, grb i ime Hajduka zauvijek ostati zaštićeni.

– Ovom prilikom želimo zahvaliti gotovo 1000 onih koji su uz uobičajene donacije u projektu sudjelovali dodatnim donacijama, u prosjeku vrijednosti 200 kuna. Za ostatak prikupljenih sredstava zaslužne su pravne osobe i poslovna zajednica koja je i ovaj put pokazala kako podupire i prepoznaje projekt Hajduka kao kluba svojih članova i na tome im hvala, kazao je Domikulić. 

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!