U mjesec dana više od 700 000 kuna projektu Za sva vrimena

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Protekli mjesec opet je bio rekordan po iznosu donacija prikupljenih u navijačkom projektu Za sva vrimena. Navijači su s ciljem otkupa četvrtine Hajdukovih dionica samo u ovom mjesecu uplatili preko 700 000 kuna, a ukupni iznos popeo se blizu 12 milijuna kuna.

– Brojke koje ostvarujemo ovim projektom su fantastične, neviđene u Hrvatskoj, što najbolje pokazuje da su navijači prepoznali koliko je važno da Hajduk ostane naš za sva vrimena, rekao je predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić.

 

U projektu Za sva vrimena sudjeluje preko 3500 navijača od kojih je skoro 500 već na otvaranju Parka osiguralo svoje ime na Poljudu zauvijek uplatom iznosa od 7500 kuna.

– Iz dana u dan mjesta u Parku sve je manje, svakim danom sve više ljudi dolazi kako bi počeli donirati ili kako bi uplatili iznos koji im nedostaje do 7500 kuna potrebnih kako bi im ime ostalo na Poljudu za sva vrimena, pojasnio je voditelj projekta otkupa Tomislav Mikulić.

 

Za dodatne informacije slobodno nam se javite na whatsapp/viber broj +385 99 666 4569 ili na email zasvavrimena@nashajduk.hr. Ako želite donirati mjesečno ili putem kartice to možete učiniti na https://nashajduk.hr/mjesecne-donacije/ ili u Odjelu za članstvo.