U Park stižu nova mista, a sve ih veže ljubav ista!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Brojka onih koji su odanost Hajduku zapisali „u kamenu“ parka Za sva vrimena svakim danom raste. Više od 1500 imena već se nalazi na slovima koji čine natpis Hajduk, dok ih je još gotovo toliko svoje mjesto već rezerviralo.

Iako je jedna strana skoro popunjena, navijači od sada imaju priliku svoje mjesto rezervirati na više od 2300 novih mjesta, što znači da mjesta ima i na najpopularnijim slovima D i H.

– Ova mjesta planirana su od samog početka i idejnog rješenja Parka, čak je i prvotna ideja autora bila da upravo ova mjesta budu prva koja će se popunjavati i tako simbolički čuvati leđa Hajduku. Svi koji svoja mjesta rezerviraju na nekoj od novih pozicija, na svojim fotografijama u pozadini će imati i siluetu Poljuda što daje dodatnu emotivnu vrijednost, kazao je  Tomislav Mikulić, Voditelj projekta Za sva vrimena.

Ispunjavanjem svih novih mjesta, u projektu Za sva vrimena sudjelovat će dovoljno donatora koji će svojim imenima ostati zapisani u povijesti kao ona generacija navijača Hajduka koja je omogućila da Hajduk zauvijek ostane klub svojih navijača.

– Pozivamo sve koji se još dvoume, a zasigurno bi htjeli biti dio onih koji će imati privilegiju svoje ime upisati u povijesti Hajduka, da postanu donatori i rezerviraju svoje mjesto koje ostaje za vječnost na Poljudu, odmah pored spomenika dvojice najvećih igrača Hajduka u povijesti, pozvao je buduće donatore Mikulić.

U projektu je do sada prikupljeno više od 20 milijuna kuna donacija, i to od tisuća navijača koji time iskazuju privrženost Hajduku te svoje ime zauvijek vežu uz voljeni klub. Donirati možete na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/, a svoje mjesto među njima možete rezervirati na https://nashajduk.hr/park/.