U Sarajevu se rodila, u Splitu nastavila bratska ljubav Za sva vrimena!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Otvaranjem novih mjesta u parku Za sva vrimena stigao je i cijeli niz dirljivih obiteljskih priča i poveznica kojima će imena članova obitelji ili prijatelji ostati simbolički povezani uz Hajduk zauvijek.

Jedna od takvih priča je ona obitelji Knežević u kojoj se generacijama njeguje „luda“ ljubav za Hajdukom. Povezanost s Hajdukom krenula je u Sarajevu prije pedeset godina, a nastavljena je i produbljena posljednjih 30 godina u Splitu koliko braća žive u prijestolnici Hajduka.

Braća Damir i Danijel već dugo su stanovnici parka svih navijača Hajduka, a sada im se pridružio i otac koji je preminuo prije više od 20 godina.

–       Brat i ja smo od prvog dana uz Hajduk kao navijački klub, bez sumnjivog kapitala i politike. Čim je krenuo projekt Za sva vrimena sudjelovali smo u svim akcijama i naša imena uskoro su se našla u Parku. Naravno, zbog naših imena simbolički na slovu D, prepričao je Danijel kako su krenuli s donacijama.

Kao i brojni drugi, ni braća Knežević nakon upisa imena u Park nisu stali s donacijama za otkup dionica kluba.

–       Nakon što smo dobili svoje pločice nismo prekidali sa uplatama te smo nakon nekog vremena shvatili kako smo blizu potrebnog iznosa za još jednu pločicu. Odmah smo znali kako i ime pokojnog oca mora biti dio Parka zauvijek. On nam je prenio ljubav prema Hajduku i da je živ sigurno bi volio biti s nama u Parku, istaknula su braća Knežević.

Ljubav za Hajduk prisutna je svugdje i ne smanjuje se s kilometrima.

–       S obzirom da smo mi rođeni i prvih dvadeset godina proveli u Sarajevu gdje su navijači Hajduka bili velika manjina u gradu zadatak koji je ispunio naš otac bio je još teži i danas smo mu zahvalni što nam je uspio prenijeti taj žar i ljubav prema Hajduku, emotivno su prisjetio Damir.

Baš zato, pločica s njegovim imenom zauzima posebno emotivno mjesto za obitelj Knežević.

–       Pločica s njegovim imenom postavit će se točno s druge strane od naših imena i tako ćemo zauvijek ostati blizu kao obitelj na Poljudu, zaključila su braća Knežević.

Tisuće imena do sada pričaju svoju navijačku priču u parku Za sva vrimena, a svi ostali im se mogu pridružiti donacijama na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.