U Sarajevu se rodila, u Splitu nastavila bratska ljubav Za sva vrimena!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Otvaranjem novih mjesta u parku Za sva vrimena stigao je i cijeli niz dirljivih obiteljskih priča i poveznica kojima će imena članova obitelji ili prijatelji ostati simbolički povezani uz Hajduk zauvijek.

Jedna od takvih priča je ona obitelji Knežević u kojoj se generacijama njeguje „luda“ ljubav za Hajdukom. Povezanost s Hajdukom krenula je u Sarajevu prije pedeset godina, a nastavljena je i produbljena posljednjih 30 godina u Splitu koliko braća žive u prijestolnici Hajduka.

Braća Damir i Danijel već dugo su stanovnici parka svih navijača Hajduka, a sada im se pridružio i otac koji je preminuo prije više od 20 godina.

–       Brat i ja smo od prvog dana uz Hajduk kao navijački klub, bez sumnjivog kapitala i politike. Čim je krenuo projekt Za sva vrimena sudjelovali smo u svim akcijama i naša imena uskoro su se našla u Parku. Naravno, zbog naših imena simbolički na slovu D, prepričao je Danijel kako su krenuli s donacijama.

Kao i brojni drugi, ni braća Knežević nakon upisa imena u Park nisu stali s donacijama za otkup dionica kluba.

–       Nakon što smo dobili svoje pločice nismo prekidali sa uplatama te smo nakon nekog vremena shvatili kako smo blizu potrebnog iznosa za još jednu pločicu. Odmah smo znali kako i ime pokojnog oca mora biti dio Parka zauvijek. On nam je prenio ljubav prema Hajduku i da je živ sigurno bi volio biti s nama u Parku, istaknula su braća Knežević.

Ljubav za Hajduk prisutna je svugdje i ne smanjuje se s kilometrima.

–       S obzirom da smo mi rođeni i prvih dvadeset godina proveli u Sarajevu gdje su navijači Hajduka bili velika manjina u gradu zadatak koji je ispunio naš otac bio je još teži i danas smo mu zahvalni što nam je uspio prenijeti taj žar i ljubav prema Hajduku, emotivno su prisjetio Damir.

Baš zato, pločica s njegovim imenom zauzima posebno emotivno mjesto za obitelj Knežević.

–       Pločica s njegovim imenom postavit će se točno s druge strane od naših imena i tako ćemo zauvijek ostati blizu kao obitelj na Poljudu, zaključila su braća Knežević.

Tisuće imena do sada pričaju svoju navijačku priču u parku Za sva vrimena, a svi ostali im se mogu pridružiti donacijama na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!