U subotu glasanje za NO u Odjelu za članstvo, za online glasanje skoro 6000 prijavljenih

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Ukupno 5.677 osoba se registriralo za online glasanje u predstojećem prvom krugu izbora za nove članove Nadzornog odbora Hajduka, koji će biti održan 24. studenog. Kako zbog proteka kontinuiranog članstva neki od registriranih imaju viševrijedne glasove, radi se u konačnici o 9.657 glasova koji će biti raspodijeljeni u prvom krugu izbora.

Treba napomenuti kako se ovdje radi isključivo o glasačima koji su se registrirali za online glasanje, jer će članovi moći na sam dan izbora od 8 do 19 sati doći u Odjel za članstvo, registrirati se i glasati za kandidate po svom izboru. U 19 sati se zatvara pristup biračkim mjestima u Odjelu za članstvo, a online glasanje će biti moguće do 20 sati. Online registrirani glasači će moći svoj glas dati već u ponoć u noći s petka na subotu, čime se izlazi u susret članovima koji nisu u istoj vremenskoj zoni s Hrvatskom.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!