“Ubrzanim postupkom” do pločice za Božić

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Ove godine kao posebnu prigodu za Božić, Naš Hajduk je omogućio da svi oni koji upišu ime u Park Za sva vrimena „ubrzanim postupkom”, putem kartice ili na neki drugi način, imaju priliku svoju pločicu, ili pločicu za svoje najbliže dobiti kao jedinstven poklon ispod bora.

Ako do iznosa od 7500 kuna stigneš do 13. prosinca, tvoju pločicu ćemo izraditi odmah nakon zaključenja roka za uplate, a oko mogućnosti preuzimanja ili slanja pločice na adresu ćemo te kontaktirati.

Osim što pločica i prigodna kutija mogu poslužiti kao idealan poklon za Božić, pozvat ćemo te i na sljedeću dodjelu zahvala donatorima koja se planira u mjesecu Hajdukovog 110. rođendana.

Prvi koji je ovu priliku iskoristio je sin koji će za Božić ime u Parku pokloniti ocu kao iznenađenje, a brojni su načini na koje i ti možeš donirati (mjesečno, karticom na rate, u gotovini…).

Za sva dodatna pitanja javi nam se na zasvavrimena@nashajduk.hr, porukom na +385 99 6664569 ili porukom na https://nashajduk.hr/.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!