UČLANI SE I OSIGURAJ SVOJE MJESTO NA POLJUDU!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Broj članova Hajduka raste iz dana u dan, a u ovom trenutku više od 55 000 članova iskazalo je pripadnost Klubu.

Baš zato ulaznice za utakmicu s Dinamom mogu kupiti isključivo članovi Kluba, po uzoru na brojne klubove u svijetu.

– Kao Klub koji baštini članstvo i živi ga u ovim danima jače nego ikad odlučili smo jasno pokazati da su upravo članovi srce našeg kluba i kako uistinu vrijedi izreka da je navijač Hajduka ujedno i član Hajduka. Upravo zato, derbi na Poljudu mogu gledati oni koji imaju pretplatu te članovi s kupljenom ulaznicom, najavila je veliku vijest za sve navijače, članica Uprave Marinka Akrap.

Već sada broj članova prilično premašuje puni kapacitet Poljuda, a ovom odlukom će se brojka značajno povećati čime će se po brojnosti članstva Hajduk približiti i najvećim članskim klubovima na svijetu.

– Hajduk trenutno ima rekordan broj članova i tu brojku možemo ponosno istaknuti i uspoređivati s bilo kojim klubom u svijetu. Odluka da ulaznice mogu kupiti samo članovi Hajduka praksa je kakva postoji u brojnim europskim klubovima. Vjerujemo da će navijači Hajduka prepoznati to kao privilegiju te da će u narednim danima značajno rasti broj članova, ali i broj prodanih ulaznica. Očekujemo i veselimo se prepunom Poljudu članova i pretplatnika, kazao je voditelj Odjela za članstvo Teo Prkić.

Ako sve ulaznice kojim slučajem ne budu prodane do dana utakmice, bit će puštene u slobodnu prodaju na sam dan odigravanja utakmice.

Kako bi navijači što lakše stigli do ulaznice i kako bi izbjegli gužve postoji mogućnost online kupovine, za koju je potreban kod pomoću kojega se potvrđuje članstvo. 

Kod se može pronaći skeniranjem QR koda na članskoj iskaznici ili ga zatražiti – OVDJE  .

Oni koji još nisu postali dijelom velike obitelji Hajduka, učlaniti se mogu – OVDJE . 

Odmah po učlanjenju će dobiti i email s članskim brojem i kodom pomoću kojeg mogu kupiti ulaznicu.