UDRUGA NAŠ HAJDUK ODRŽAVA PREDAVANJA SREDNJOŠKOLCIMA

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Nastavlja se trend predavanja članova Udruge Naš Hajduk u splitskim srednjim školama. Nakon prošlotjednog izlaganja članova udruge Naš Hajduk na temu:„Organiziranje građana: udruga „Naš Hajduk“u 3. gimnaziji koji su organizirali profesorica Kristina Hrga i  profesor Nikica Krnić, član NO-a Hajduka, u ponedjeljak navečer je u kino dvorani poljudskog stadiona na istu temu održano predavanje maturantima Pomorske škole u Splitu.

Oko 30 učenika zajedno sa svojim razrednikom Tonijem Meštrovićemokupilo se kako bi odslušali sve vezano uz novi model upravljanja Hajdukom. Navedeno predavanje je samo nastavak inicijative da se tema implementira u kurikulum srednjih škola za iduće školske godine u sklopu građanskog odgoja.

Nakon uvodnog izlaganja tajnika Ivana Rilova koji je maturantima ispričao povijest nastanka kluba, ali i same Udruge krenula su zanimljiva pitanja učenika koja su željela znati sve o klubu, ali i radu same Udruge.

Posebno je naglašeno kako sustav upravljanja sportskim društvom treba poštivati pravila poslovne prakse među kojima se ističu stručnost, karakternost i transparentnost.

Na tribini je prisustvovao i član Nadzornog odbora Hajduka, Nikica Krnić, a ni njega nisu mogla zaobići pitanja vezana uz funkcioniranje kluba kao i o trenutnoj situaciji.

Krnić je strpljivo odgovorio na svako pitanje, a učenici su nakon dva sata izlaganja zadovoljni otišli svojim kućama.