UDRUGA NAŠ HAJDUK ODRŽAVA PREDAVANJA SREDNJOŠKOLCIMA

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Nastavlja se trend predavanja članova Udruge Naš Hajduk u splitskim srednjim školama. Nakon prošlotjednog izlaganja članova udruge Naš Hajduk na temu:„Organiziranje građana: udruga „Naš Hajduk“u 3. gimnaziji koji su organizirali profesorica Kristina Hrga i  profesor Nikica Krnić, član NO-a Hajduka, u ponedjeljak navečer je u kino dvorani poljudskog stadiona na istu temu održano predavanje maturantima Pomorske škole u Splitu.

Oko 30 učenika zajedno sa svojim razrednikom Tonijem Meštrovićemokupilo se kako bi odslušali sve vezano uz novi model upravljanja Hajdukom. Navedeno predavanje je samo nastavak inicijative da se tema implementira u kurikulum srednjih škola za iduće školske godine u sklopu građanskog odgoja.

Nakon uvodnog izlaganja tajnika Ivana Rilova koji je maturantima ispričao povijest nastanka kluba, ali i same Udruge krenula su zanimljiva pitanja učenika koja su željela znati sve o klubu, ali i radu same Udruge.

Posebno je naglašeno kako sustav upravljanja sportskim društvom treba poštivati pravila poslovne prakse među kojima se ističu stručnost, karakternost i transparentnost.

Na tribini je prisustvovao i član Nadzornog odbora Hajduka, Nikica Krnić, a ni njega nisu mogla zaobići pitanja vezana uz funkcioniranje kluba kao i o trenutnoj situaciji.

Krnić je strpljivo odgovorio na svako pitanje, a učenici su nakon dva sata izlaganja zadovoljni otišli svojim kućama.